Aktywne Wpisy
pierdas007 +654
dzisiaj zamówiłam babci ubera - w sumie wyszło jakoś 55 zł bo to trochę poza miastem, zapłaciłam kartą. Kierowca na koniec kursu powiedział babci która ewidentnie się nie zna na tym, że musi zapłacić gotówką 70 zł. Mogę jakoś to rozwiązać inaczej niż przez czat ubera który mnie olewa automatycznymi wiadomościami? #uber #kiciochpyta
sprynek +306
Zapraszamy FRAJEROW do posprzątania naszego gabinetu. W zamian proponujemy zniżkę na plombowanie z 600zl do 500zl xD czy stomatologa nie stać na wynajęcie 2 pracowników ktorzy w kilka dni to ogarną?
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
#powodz #stomatologia #dentysta #pieklomezczyzn #pracbaza
Mam w rodzinie pielęgniarkę i mówi, że takiego spokoju w szpitalu jeszcze nie bylo. Pracuje ona w szpitalu w którym są pacjenci zarażenia wirusem. Gorzej będzie jak pandemia się zakończy i wszystko trzeba będzie nadrobić.
@dwugitofenobezlikusensolikum: akurat część z nich da się szybko zastąpić, zwłaszcza jeśli nie potrzeba kwalifikacji i przeszkolenie może trwać 1 dzień (a w tych branżach które wymieniłeś ludzie na wyższych stanowiskach raczej mają pracę biurową, więc niskie ryzyko zakażenia).
Anestezjologa i doświadczonej pielęgniarki nie zastąpisz tak łatwo.
Dużo
Komentarz usunięty przez autora
@10101110001100101010101010: a odpowiedzialność i wysiłek mniejsze. Wcale mnie to nie dziwi
@Maverq: nie mniej i nie więcej niż inne grupy zawodowe (no chyba, że widze januszowe plakietki o trudzie tego zawodu XD)