Aktywne Wpisy
Trias +407
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
ZygmuntJedyny +102
Walka z COViD-19 w chwili obecnej nie jest równa, w Polsce liczba osób zakażonych wciąż rośnie i nic nie sugeruje, że w ciągu najbliższych dni sytuacja się zmieni. Dlatego tak ważne jest byśmy w walkę zaangażowali się wszyscy - bo każdy z nas może zrobić coś wielkiego w tej sprawie, każdy z nas może pomóc! Wystarczy, że zostaniemy w domu. Tylko tyle i aż tyle!
I dlatego zachęcamy Was do udziału w akcji ---> #polakmadryprzedszkoda ( link do znaleziska )
Zadanie nie jest trudne. Wystarczy, że przez najbliższe dni wszyscy ograniczymy wyjścia, spotkania, zakupy, wyjazdy, podróże - a także namówimy do tego swoich znajomych i bliskich. Zostańmy w domu, posiedźmy na Wykopie, poczytajmy książki, pograjmy w gry, odpocznijmy - w domu też może być fajnie! A dzięki ograniczeniu kontaktów, a także odpowiednim dbaniu o higienę, wspólnie - wszyscy razem - jesteśmy w stanie ograniczyć rozprzestrzenianie się pandemii. Uczmy się na błędach, które popełniono w Chinach czy we Włoszech - bądźmy Polakami mądrymi przed szkodą! ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
A żeby Wam się nie nudziło, pod tagiem #polakmadryprzedszkoda czekamy na Wasze propozycje, sugestie i pomysły na kreatywne spędzanie czasu w domu. Pokażcie co robicie, co czytanie, co oglądacie, co gotujecie, - pochwalcie się jak spędzacie ten czas? Czekamy na zdjęcia, opisy, rysunki, do dzieła Wykopie! (ʘ‿ʘ)
#2019ncov #koronawirus #covid19 #wykop #polska
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@wykop: od kiedy publikowanie fałszywych treści jest dla was problemem? proszę się trzymać regulaminu.
Także ten…