Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebiskichpaskow #tinder
Nie wiem czy ja jestem jakaś jebnieta, ale poznałam ostatnio gościa, miły, spokojny, ogarnięty, niby wszystko ok. Ale znalazłam jego porfil na insta, nic tam nie dodaje, ma tylko zdj profilowe, i zaledwie kilka obserwujących, ale za to obserwuje okolo 200 profili z czego 90% to są same laski,ktore wygladaja prawie tak samo, taki karynowaty typ bardziej , mocny makijaż, czarne włosy, zrobione usta, cycki,
#zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebiskichpaskow #tinder
Nie wiem czy ja jestem jakaś jebnieta, ale poznałam ostatnio gościa, miły, spokojny, ogarnięty, niby wszystko ok. Ale znalazłam jego porfil na insta, nic tam nie dodaje, ma tylko zdj profilowe, i zaledwie kilka obserwujących, ale za to obserwuje okolo 200 profili z czego 90% to są same laski,ktore wygladaja prawie tak samo, taki karynowaty typ bardziej , mocny makijaż, czarne włosy, zrobione usta, cycki,
IdillaMZ +285
Prosta odpowiedź dlaczego Kaczyński tak Tuska nienawidzi. Dorobiliśmy się szefa, który przywrócił u naszych partnerów nadzieje, że z Polską nie tylko będzie można rozmawiać, ale że Polska wraca do prowadzenia jakiejkolwiek polityki w Europie.
Atawizmy Kaczynskiego w praktyce osłabialy jedność Europy w konfrontacji z Rosja, ponieważ Polska zamiast działać na rzecz wypracowania jakiegoś wspólnego mianownika w Europie, ograniczała się do szczekania na większych, formułowania wszystkich tych chorych bredni wobec UE, Francji i
Atawizmy Kaczynskiego w praktyce osłabialy jedność Europy w konfrontacji z Rosja, ponieważ Polska zamiast działać na rzecz wypracowania jakiegoś wspólnego mianownika w Europie, ograniczała się do szczekania na większych, formułowania wszystkich tych chorych bredni wobec UE, Francji i
Ludzie w jakim my kraju żyjemy?
Państwo z dykty i kartonu.
Pożyczyłem kumplowi rower, rower który potem sobie prywłaszczył. Zgłosiłem sprawę na policję ale od 3 miesięcy śledztwo jest prowadzone i jak na razie nie są w stanie ustalić adresu kumpla. Postanowiłem, że wezmę kątówkę na baterie i przetnę ten rower na pół, który trzymał w wózkowni zapiętego na łańcuchu bez tylnego koła. Zgłosił mnie na policji i byłem 3 tygodnie temu przesłuchiwany. Zeznałem, że to mój rower, on go przywłaszczył i nikt z tym nic nie zrobił dlatego postanowiłem go zniszczyć. Dałem też dowód zakupu i wydruki sms w których upominałem sie od października o rower.
Dzisiaj odebrałem z sądu wyrok nakazowy i muszę oddać mu 1200zł tytułem uszkodzonego roweru i zapłacić dla skarbu państwa 1000zł jako kara.
Przecież to chore...
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
dlaczego nie ciac lancucha, tylko rower?
Ewentualnie niezły fejk.
O ile sędzia wydający ten kuriozalny wyrok ma za motto życiowe frazę „Państwo to ja”
@Precypitat coś ty zaakceptował XD