Aktywne Wpisy
antywojo +13
Wydawałoby się, że ludzie, którzy interesują się polityką, śledzą swojego Tuska, czytają, oglądają, analizują...
Potrafią czytać i oglądać ze zrozumieniem czy wychwytywać kontekst.
No, ale nie... ciągle ktoś mi próbuje wcisnąć '5TKĘ MENTZENA" jako program.
Czy oni nie ogarniają, że Mentzen jedynie teoretyzował co się sprzedaje w polityce, a cały wykład jest o marketingu politycznym?
To tak jakby Tomasz Lis robił wykład o marketingu jako właściciel gazety i mówił co się sprzedaje
Potrafią czytać i oglądać ze zrozumieniem czy wychwytywać kontekst.
No, ale nie... ciągle ktoś mi próbuje wcisnąć '5TKĘ MENTZENA" jako program.
Czy oni nie ogarniają, że Mentzen jedynie teoretyzował co się sprzedaje w polityce, a cały wykład jest o marketingu politycznym?
To tak jakby Tomasz Lis robił wykład o marketingu jako właściciel gazety i mówił co się sprzedaje
LatajacyJeczmien +45
Post zainspirowany wysrywem jednego z użytkowników, którego nie umiałem już znaleźć.
Ciekawi są niektórzy ludzie z #przegryw, z jednej strony narzekają na wszystko, ale jak ktoś im da jakikolwiek pomysł to HAHAAA NORMIKUU! <LOSOWA PROPOZYCJA>?? I CO MI TO NIBY DA!?!? Rozumiesz że nie mam G E N Ó W i miałem #!$%@? DZIECIŃSTWO? I CO JESZCZE TO MOŻE MOJA WINA!?!?
Nie, nie jest to Twoja wina. Tylko jeśli chcesz choć
Ciekawi są niektórzy ludzie z #przegryw, z jednej strony narzekają na wszystko, ale jak ktoś im da jakikolwiek pomysł to HAHAAA NORMIKUU! <LOSOWA PROPOZYCJA>?? I CO MI TO NIBY DA!?!? Rozumiesz że nie mam G E N Ó W i miałem #!$%@? DZIECIŃSTWO? I CO JESZCZE TO MOŻE MOJA WINA!?!?
Nie, nie jest to Twoja wina. Tylko jeśli chcesz choć
Kazdy juz wietrzy koniec swiata ale jakoś zapomina sie z w latach 60 panowala grypa hong kong ktora w samej polsce w w samym 1969 w miesiacach luty marzec zabila 809 osob.
Przecież dzis jak by zmarlo w dwa miesiace u nas 809osob, to bysmy sie zesrali na miekko. A co wtedy robili ludzie, zachowali spokoj i pomagali sobie wzajemnie.
Jedno co to nasz rzad powinien brac przyklad jak wtedy zachowalo sie panstwo, twarda reka wzieli gowno za morde
To były inne czasy panie, inne czasy
Nx - to jest oznaczenie łatwości z jaką rozprzestrzenia się wirus.
Koronawirus ma oznaczenie N0 czyli najwyższy w skali.
Oznaczenie grupy to podział w oparciu o rodzaj białek tworzących otoczkę białkową, nie ma to nic wspólnego z łatwością rozprzestrzenia się wirusa. Wejdź chociażby na Wikipedię, przeczytaj i nie pisz więcej bzdur.
@markhausen woli pieprzyc bzdury i szerzyc panike, mysle ze gdyby nie tacy jak on to trochę inaczej by wygladalo to co sie dziej. Przeciez jak by teraz zmarlo nam ponad 800 ludzikow to niektorzy pieliby z zachywtu
Komentarz usunięty przez autora
skąd ty jesteś
@markhausen: Serio, powinni wam #!$%@?ć bany za pisanie takich bzdur.
@muak47: A na wojnie było 6 mln ofiar a teraz to się srają o jeden patrol w Iraku, tak? To chyba dobrze że jednak standardy ewoluują i nie traktujemy ludzi jak mięsa armatniego?
Komentarz usunięty przez autora
@markhausen:
Patrzcie, debil.
Komentarz usunięty przez moderatora
@muak47:
Cooooooo xDDD może sam wyjdź z domu, to zobaczysz puste półki na mydło, napoje, parówki, papier. Nawet na Mirko jest sporo zdjęć. 1 ode mnie: