Wpis z mikrobloga

@Axelio: ogłupiony tłum, niedouczeni Polacy. tylko jeden psycho ("nie bede wspolpracowal z zydem" "wsadzac osoby o lewicowych pogladach do wiezen i szpitali") ma racje ale biedaka nikt nie chce słuchać. czlowieku jestes żenujący
  • Odpowiedz
@Axelio: Prawda jest taka, że jakbyś miał się na serio n---------ć z Miecugowem to byś nawet jednej gołoty nie wytrzymał. A te całe wywiady, robienie z siebie ofiary i wielkiego rewolucjonisty jest żałosne.

Nawet Kac Wawa była lepsza.
  • Odpowiedz
@Axelio: Wszyscy Ci mówią, że masz problemy ze zdrowiem psychicznym. JKM Ci to mówi, Twój miszcz. Mówi to towarzystwo, do którego dosiadłeś się w pociągu drodze na Woodstock, bo nie miałeś swojego, że zachowujesz się jak kompletny wariat. Mówi to dużo osób na wypoku. Moja rada: usiądź, ochłoń, skasuj konto, odwołaj konferencję, pójdź po pomoc do specjalisty.
  • Odpowiedz
@Axelio: Nie mylę pojęć. Kontrrewolucję to można by przeprowadzić w drugiej połowie lat 40', ewentualnie po 89'. 25 lat po ostatnich przemianach ustrojowych (no, formalnie 15) to już można nową rewolucję wszcząć, nie być przeciwko starej.

Nota bene co masz na myśli przez obalenie systemu? Przecież historia już dokładnie pokazywała, że obalając system, buduje się dokładnie taki sam, tylko inaczej nazwany. Ergo: obalanie systemów z punktu przeciętnego obywatela nie ma
  • Odpowiedz
@Axelio: skąd pewność, że to właśnie twoje poglądy są jedynie słuszne i że sam nie jesteś manipulowany przez media, które ty czytasz/oglądasz? Śmieszy mnie ten ton i patrzenie z góry na ludzi, którzy pojawili się na Woodstock'u. Nigdy by mi nie przyszło do głowy powiedzieć, że większość z nich nie ma na temat czegoś wiedzy, bo nie jestem tego w stanie udowodnić, ty z resztą też.
  • Odpowiedz
@Axelio: Wiesz, co osiągają tacy, jak Ty (pomijając ośmieszenie idei, na które się powołują)? Wszędzie pojawia się ochrona, powiększa się dystans między zwykłymi ludźmi a klasą rządzącą i "ludźmi z telewizji". Wolność jak cholera.
  • Odpowiedz
@Piter232: Powtarzałem to już wielokrotnie i inni też. Zmienić ustrój z demokratycznego na monarchię oświeconą.

@pawele125: Ano stąd, że tych poglądów nie wymyśliłem - tylko kiedyś już one funkcjonowały. Przed rewolucją październikową.
  • Odpowiedz