Wpis z mikrobloga

@lelumpolelum2019:
Naprawdę nic więcej o tych problemach przez picie nie mówił?
Ja mam 2 teorie... 1) Coś mu w tych badaniach wyszło i się przestraszył 2) W piątek wieczorem ponoć "tata" do niego dzwonił, a on po pijaku myślał, że ktoś się podszywa i mu nawrzucał... może to faktycznie był jego ojciec, później wyszła z tego afera i stąd to postanowienie zmiany...
  • Odpowiedz
@Nilfgaardczyk: Co do badań to udawał zadziwionego, że "przez tyle czasu picia" badania mu wyszły ok, ma podwyższony cholesterol a jeżeli chodzi o ten telefon to uważam, że to mógł być faktycznie jego ojciec bo jak spojrzał w telefon to powiedział " ktoś sobie nick TATA zrobił i to jest bardzo słabe" i mu nawrzucał haha nawet kilkukrotnie :D wczoraj na czacie właśnie pisali, że chyba rodzinka się kapnęła co
  • Odpowiedz
@lelumpolelum2019:
Z tymi badaniami, to może sobie opowiadać co chce, ponoć rodzicom też z góry zakładał, że coby nie było to i tak powie, że ma tylko lekko podwyższone ciśnienie... chociaż nie wiem jak to można ustalić z badania krwi :D
Patrząc na to jaki prowadzi tryb życia od tych 3 lat, jakoś jednak nie chce mi się wierzyć, że faktycznie badania były ok... ale kto wie.

Właśnie tę sytuację
  • Odpowiedz
@lelumpolelum2019: Chodzi właśnie o tę sytuację z ojcem.
W sobotę chwilę przed nagłym końcem transmisji i zniknięciem kanału, ktoś do niego zadzwonił i myślę, że to właśnie mógł być tata, by wyjaśnić nocną akcję.
Z tego wynikłoby też, że może to nie YT usunął mu kanał, ale on sam zrobił to ze wstydu, "na gorąco".
  • Odpowiedz