Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Sophos +3
Czas na mały coming out. Chyba dojrzałem już do tego.
Czasami pozwalam sobą manipulować. Znam wszystkie techniki manipulacji i pozwalam — tylko wtedy, kiedy mi się to opłaca.
Czasami udaję, że wierzę w kłamstwo, mimo że wiem, że mnie okłamują. Czasami udaję głupszego niż jestem. Właściwie zazwyczaj, bo tak jest wygodniej.
I choć mam dwie cechy socjopatyczne, można mnie skrzywdzić. Bo czasami cierpię.
Moje AD(H)D ma jednak swoją funkcję: kiedy dotknę dna albo ktoś skrzywdzi
Czasami pozwalam sobą manipulować. Znam wszystkie techniki manipulacji i pozwalam — tylko wtedy, kiedy mi się to opłaca.
Czasami udaję, że wierzę w kłamstwo, mimo że wiem, że mnie okłamują. Czasami udaję głupszego niż jestem. Właściwie zazwyczaj, bo tak jest wygodniej.
I choć mam dwie cechy socjopatyczne, można mnie skrzywdzić. Bo czasami cierpię.
Moje AD(H)D ma jednak swoją funkcję: kiedy dotknę dna albo ktoś skrzywdzi

Żeby nie było - wyszłam, bo musiałam. Ostatnie 2 tygodnie wychodzę w zasadzie tylko kiedy muszę zrobić drobne zakupy, nie wyjeżdżam poza miasto robić zakupów w hipermarketach i centrach handlowych. Staram się uważać na siebie i ograniczyć do minimum wyjścia z domu i nie chce zostać oskarżona o szukanie atencji czy plusów. Sytuacja jest poważna i wielu ludzi ją ignoruje, do wczoraj pełne były parki madek z bombelkami ¯_(ツ)_/¯
Mieszkam w Mantovie #wlochy i od wczoraj miasto zostało objęte czerwoną strefą #koronawirus. Na ulicach ludzi stosunkowo niewiele, pojedyncze osoby w maseczkach ochronnych - naliczyłam max. 8 osób. Sklepy otwarte normalnie, niczego nie brakuje - w komentarzu zdjęcia półek w Carrefour w centrum z makaronem, który tak Włosi kochają. Na wielu lokalach handlowo-usługowych pojawiły się informacje o zachowaniu dystansu 1 metra między sobą, na barach kartki, ze otwarte do 18, a przed niektórymi sklepami spryskiwacz z płynem do dezynfekcji i prośba o zdezynfekowanie rąk (zdjęcia nie zrobiłam bo mi było głupio). Trupów na ulicy nie widziałam xD widziałam tylko jeden patrol polizia locale (to taka straż miejska). Po drodze mijałam dworzec - był pusty to weszłam i zrobiłam foto tablicy przyjazdów/odjazdów - anulowane tylko pociągi do Cremony, ale jak czytałam w lokalnej gazecie, dlatego że to są te dowożące uczniów do szkół. Kościoły bez mszy, pogrzebów i kółek różańcowych, ale są otwarte i można wejść się pomodlić. Amen.
Zdjęcia w komentarzach. Nie ma tego dużo, bo reporterka ze mnie żadna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1583768427bMOQoor39AbxZdstwitRnM.jpg
Pobierzźródło: comment_1583768472A7naM69R3RmC9pjo16DKPD.jpg
Pobierzźródło: comment_1583768544mObGEmT37mJrGeomQ8cbyh.jpg
Pobierzźródło: comment_1583768607z2NbXKmYIRB15pkXPSR5yt.jpg
Pobierzźródło: comment_1583768640SwCOfGW4kl1Tm2dYcoH9ec.jpg
Pobierzźródło: comment_1583768663Xg3Ep4FeZBAHrxeH6DUU2H.jpg
Pobierzźródło: comment_1583768749lvEYsQwmiIkjYxqnVfUSFb.jpg
Pobierzźródło: comment_1583768796weZL8TIQm5297zdJmFmUlW.jpg
PobierzNie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @mattpoz @Hohaj @Jordas @kisieliciastka @idol89 @thehusky1992 @SzyszQ @splndid @Koper95 @davvidofff @Lukasy @pomocifaq @nightdriver-v2 @settogo @KLaudiabob @NieZnaszGo @Renard15 @mateusz-zahorski @Kicuuu @
Dzięki za wpis, uważaj na siebie
Widać że panika jest za mocna