Wpis z mikrobloga

Pamiętam, że za moich czasów mydła w szkole raczej nie było xD No ale myślałem, że od tego czasu jednak trochę się kraj rozwinął, a tu czytając posty wychodzi, że jednak tak nie za bardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pytanie do użytkowników, którzy chodzą jeszcze do szkoły albo do tych, które dzieci chodzą teraz do szkoły. Serio nadal nie ma mydła XD?

#koronawirus #polskieszkoly #patologiazmiasta #patologiazewsi i chyba trochę #panstwozdykty
MG78 - Pamiętam, że za moich czasów mydła w szkole raczej nie było xD No ale myślałem...

źródło: comment_1583701511YcbBZDzI27Ts7IP4wO0tS4.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MG78 u mnie w podbazie nie było mydła ani papieru i jak się chciało dwójkę to trzeba było iść na portiernię gdzie woźna dawała starannie wydzielony kawałek papieru xD
  • Odpowiedz
@MG78: to mydło było świetne do ręcznego prania. Weź spróbuj coś wybrać dzisiejszym mydłem do mycia. Raz, nie dopierzesz. Dwa, zniszczysz kolor.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@MG78: rocznik 96, przez całą moją edukacje mydło było prawie cały czas, papier był cały czas o ile jakiś debil nie stwierdził że zacznie się nim bawić i w-----e cały do kibla, serio gdzie wy się uczyliście, ja w malutkim miasteczku w Lubuskim xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MG78: granica z wielkopolska w sumie, a miasto całkiem biedne ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak sobie teraz mysle że brak mydla/papieru to bardziej wina głupich uczniów niż szkoły, przyjdzie debil, wyleje całe mydło i potem płaczą ze nie ma XD
  • Odpowiedz
Moja młoda mówi że czasami ale rzadko brakowało mydła i srajtaśmy. Od tygodnia nie brakuje. Ale pojemników z płynem do dezynfekcji rąk, o których szkoła pisała do nas w związku z koronawirusem (miały się pojawić zaraz po feriach) to nigdzie nie widziała.
Warszawa Bemowo.
  • Odpowiedz
@MG78: Syn mojego kuzyna mówił, że jest ale szkolne śmieszki zużywają tego ogromne ilości i w rezultacie nie ma mydła po tygodniu i dopiero je zmieniają na nowe po paru dniach xDD. To jest po prostu śmiesze.
  • Odpowiedz