Aktywne Wpisy
Jak wystruchnąć na dudka pośrednika #nieruchomosci w prosty sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo

elo_kebab +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Potrzebuję się odwołać do pierwszego wątku z drugiego ale nigdzie nie potrafię znaleźć sposobu jak to zrobić.
Czytam o Invoke i delegate ale nie potrafię tego ogarnąć. Potrzebuję jedynie jednej zmiennej z drugiego wątku użyć w pierwszym.
Pomoże ktoś?
Tak, zostałem przy wątkach. Z tym że przebudowałem kod w ten sposób, że tylko licznik jest w nowym wątku a cała reszta w main. Znalazłem sposób, żeby przekazać dane do nowego wątku.