Aktywne Wpisy

mirko_anonim +42
✨️ Życie po studiach na politechnice - ciężka prawda Ⓘ
5 lat totalnie ciężkich studiów na politechnice, nieprzespane noce (do dzisiaj mam koszmary z niektórych egzaminów). Po tym wszystkim orientujesz sie, że rynek pracy w dziedzinie budowy maszyn praktycznie nie istnieje z ciebie max co może zostać - jeśli nie jesteś wybitnym - to klepacz projektów jakichś wózków magazynowych za 6k/msc. Zaciskasz zęby, wykopki miały racje, robisz kursy IT, dostajesz w końcu pierwsze
5 lat totalnie ciężkich studiów na politechnice, nieprzespane noce (do dzisiaj mam koszmary z niektórych egzaminów). Po tym wszystkim orientujesz sie, że rynek pracy w dziedzinie budowy maszyn praktycznie nie istnieje z ciebie max co może zostać - jeśli nie jesteś wybitnym - to klepacz projektów jakichś wózków magazynowych za 6k/msc. Zaciskasz zęby, wykopki miały racje, robisz kursy IT, dostajesz w końcu pierwsze
źródło: gf-Be7d-pJjx-Kmgw_ksiazulo-994x828
Pobierz
Wyjaśni mi ktoś jak nieogarowi.
1.
Ludzie biorą jakieś nowe gls w leasing, a potem na grupach na fb próbują to opchnąć z odstępnym prawie równowartości auta nowego.
2. Ktoś napisał komentarz że to się robi w celu
1.
Ludzie biorą jakieś nowe gls w leasing, a potem na grupach na fb próbują to opchnąć z odstępnym prawie równowartości auta nowego.
2. Ktoś napisał komentarz że to się robi w celu

Podobno odległość, którą oko musi pokonywać, gdy obrazek jest po lewej stronie jest mniejsza, co przekłada się na wygodę, ale większość stron ma obrazek po prawej. Przypadek? A wy co sądzicie?
#grafika #grafikakomputerowa #pytanie #design #frontend #webdev #programowanie #android #ios #webdesign #comparere
źródło: comment_1583479703eE2B6xbzA8nFdGrOESst5H.jpg
PobierzKtóra wersja lepsza?
@Comparere: UX i Lorem ipsum xD
W ogóle to wszystko jest tu złe. Tekst jest szerszy niż obraz, obraz powinien być tej samej szerokości co ten tekst wyżej. Ten spacer tak samo gruby okropnie i czarny, powinien być mniejszy i w kolorze szarości.
Wracając do tematu xd to (góra). (:
Fajny pomysł z tym porównywaniem, dodaje do obserwowanych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@denl: O którym teksie mówisz, bo mi się wydaje, że są tej samej szerokości?
źródło: comment_1583483611w381t6kqunyb9lrLJXzmnp.jpg
Pobierz