@Kisiol: Janusz zapomniał chwile, gdy krytykował koncerny za brak pełnego składu na etykiecie, bo na piwach z Tenczynka widnieje magiczne: "Zawiera: słód jęczmienny" ( ͡°͜ʖ͡°). Do tego jegomościa, jak i do tych wszystkich crowdfundingowych przedsięwzięć, nie mam zbyt wielkiego zaufania, ale raczej nie wadzi mi płatna promocja u Kopyra.
@wrukos: Jakby nie było sporo nowych informacji a, że ktoś za nie zapłacił? Nie każda relama jest zła. Byłbym bardziej w-------y jakby zaczął reklamować jakieś zakłady bukmacherskie itp.
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: Mi te reklamy, ani żadne inne u jakiegokolwiek youtubera, nie wadzą, bo robiłbym dokładnie to samo, gdybym był na ich miejscu. Ba, bardzo miło mi się słuchało materiałów o Brodaczu, Wrężlu czy Tenczynku i ich crowdfundingach.
bo robiłbym dokładnie to samo, gdybym był na ich miejscu
@wrukos: Dokładnie, ale to wykopki wielkie obruszone, że ktoś zdecydował się zrobić komuś reklamę za hajs. Sami pewnie pracują za darmo xD bo brać pieniądze za pracę to przecież ujma dla honoru xD
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
@wrukos: Dokładnie, ale to wykopki wielkie obruszone, że ktoś zdecydował się zrobić komuś reklamę za hajs. Sami pewnie pracują za darmo xD bo brać pieniądze za pracę to przecież ujma dla honoru xD