Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@lukasX2002: nie wiem czemu bo ani nie słucham rapu ani nie znam typa ale poświęciłem swój czas xD i według mnie to miszyn(misja) to jego piosenki. Red doty to miejsca gdzie "odnosi" się do czegoś no i mu o------o
  • Odpowiedz
Zalozylem konto specjalnie, zeby moc sie tutaj wypowiedziec. Miszyn jest zagadka trudna i latwa. Moze nie miec konca oraz mogla sie nawet nie zaczac. Polecam przeczytać tekst reddot 1 i 2. Przeczytać. Nie przesłuchać. ork 8914 czyli rok 1984 ksiazka do ktorej nawiązuje cytat: "Bija dzwony Marcina"
oglądaj:
inc meisgozsen czyli film nic śmiesznego
słuchaj:
niwna czyli winna to piosenka chylinskiej o ktorej rogal wspominal.
To tyle z oczywiwtosci. Jeszcze raz polecam
  • Odpowiedz
Rogal przekazuje nam ze swiadomosc czlowieka istnieje. Nawiazuje do tego w wielu swoich tekstach. Mozecie myslec co chcecie brac mnie za odklejonego cpuna cokolwiek... Ludzie zastanowcie sie tak naprawde co jest po smierci, religia, nauka, przekaz niekotrych ludzi w swojej tworczosci. Wszedzie ktos chce przekazac prawde. Ludzie natchnieni czytaj ludzie oswieceni ci w ktorych swiadomosc obudzila sie i skumali dzialanie swiata. Sny to najlepsze wskazowka tego jak to wszystko jest skonstruowane. Snienie
  • Odpowiedz
@doktorsen: Dzięki takim ludziom odzyskuję wiarę w sztukę. Powodzenia w czytaniu obrazów i dotykaniu dźwięków. Trzymaj się i dbaj o oko. Trochę o nim zapomniałem i już nie czuję tego, co kiedyś, ale w głowie coś niecoś zostało. Dzięki za przypomnienie tej ciekawej przygody. Twój wpis zapewnił mi trochę tych doznań z Rogalem, co kiedyś.
  • Odpowiedz
@KarambolNaMarszalkowskiej: Witam panowie, słucham rogala od pewnego czasu ale dopiero ostatnio znalazłem ten kanał miszyn, staram sie to rozkminić ale nie potrafie, przeczytalem każdą z waszych wypowiedzi bardzo wiele razy, czy komuś udało się rozwiązać zagadkę? Od czego muszę zacząć żeby zbliżyć się do odpowiedzi?
  • Odpowiedz
„Miszyn” to nie projekt, nie sekta, nie ruch. To STAN UMYSŁU – efekt przebudzenia się ze świata kłamstw i iluzji.
To reakcja na system pełen manipulacji, elit, fałszu i programowania.
Nie da się jej „zacząć” ani „opuścić” – jak raz ci odpali, to już jesteś w grze.

RedDoty – to nie kawałki, to kody. Klucze do świadomości. Drogowskazy, które mają cię rozbić, zainicjować.
Nie prowadzą za rękę – masz sam zrozumieć, sam poskładać układankę.
  • Odpowiedz
@Kml220: Oj tak! Też to tak odebrałem! Aczkolwiek w fazie ostrej fascynacji u niektórych Artystów na utworach byłem w stanie dopatrzeć się reddotów
  • Odpowiedz