Aktywne Wpisy

adam-pajac +595
#ishowspeed Plusiki dla Ewy Swobody, która opluła murzyna ciepłym moczem i nie zgodziła się uczestniczyć w tym atencyjnym cyrku
źródło: ewa
Pobierz
JakDorobic_com +106
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz

Pracuje w prywatnej firmie januszowej (z czasem wychodzi) i tak sobie policzyłem i zapytam bo wyszło mi, że nie zostało mi zapłacone za 2 dni nadgodzin.
Umowa o pracę pełny etat
W grudniu było 152h pracy a nadgodzin miałem 16h.
Na + do wypłaty z umowy dostałem tylko 50 zł, czy ja dobrze kombinuje ze "zapomniał" zapłacić za nagodziny?
Więcej jest takich kwiatków różnych w tej firmie
Przykładem przelew jest zawsze robiony 10, nawet jeśli 10 to piątek... A jak 10 sobota lub niedziela to w poniedziałek i nigdy kasy nie ma na czas.
źródło: comment_1583192221nNJlZEABoj1NCouKcQiVh1.jpg
Pobierz"Przykładem przelew jest zawsze robiony 10, nawet jeśli 10 to piątek... A jak 10 sobota lub niedziela to w poniedziałek i nigdy kasy nie ma na czas."
Co ty tam jeszcze robisz?
Ale do jojczenia typu "pracownicy nie wiedzo ile państwo im zabiera, że ich okrada i ile ja muszę na takiego wydać", to pierwsi...