Wpis z mikrobloga

@Vittel: Panie zapomniales pan o zusie picie i vacie. Nie mowiac o kosztach utrzymania lokalu, materialow i reklamie. No i o ryzyku jakim sa odwolane wizyty czy banda spermiarzy z wykopu ktorzy celowo zanizaja ocene na fb/google bo jakiemus przegrywowi dala kosza na tinderze xD zarobki nie sa zle ale nie orzesadzajmy, nie ma sie nad czym spuszczac
  • Odpowiedz
@NukeOps: śmiechem żartem, ale z tego co zauwazyłem to kobiety mogą być bardzo zazdrosne o rodzinę. Zresztą w sumie to one o wszystko mogą być zazdrosne jak tak dłużej się zastanowić. Spotkałem się nawet z taką co była zła z powodu że ja mam więcej zdjęć rodzinnych niż ona :D
  • Odpowiedz
@MangoZjem: JAK W KAZDYM BIZNESIE wow, zarobki jak na osobe, ktora nie musi miec wyksztalcenia, materialy tez nie sa jakies mega drogie, lampy uzywasz pare lat, a lokal musi zmiescic az jedno biurko sa calkiem calkiem pod warunkiem, ze robisz to dobrze
  • Odpowiedz
@skar być na utrzymaniu =/= zwykła pomoc w rodzinie. Mój tata ma ponad 50 a babcia mu czasami sypnie 2 tysiaki na ubezpieczenie auta bo ma niezła emeryturę i i tak do grobu tej kasy nie weźmie. To co, powiesz ze 50 letni nierób leń i utrzymanek? No prośba. Tak z 3 lata temu mu sypnęła 16k jak nowe autko brał.

Co, ma odmówić i unieść się honorem i wziąć kredyt?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Topman100: normalnie babka napisała. Co niby, ma mieć faceta niższego od siebie? Kobieta ma naturalną potrzebę bycia otoczoną. Spoko dziewczyna pisze. Aż szkoda że nie ma jakiegoś zabezpieczenia przed takimi jak wy, wrzucający cudzą twarz w celu wyśmiania. Najpierw moglibyście wrzucić swoje zdjęcie i podpisać się pod komentarzem własnym imieniem i nazwiskiem.
  • Odpowiedz
@Topman100: Gdzie tam pisze o bankomacie? Szuka zaradnego faceta, który radzi sobie w życiu sam (a nie mamusia czy tam tatuś pomagają, jak napisała). Nawet napisała ze szuka już kogoś na stale. Co tam jest nie tak? Daj swój profil ze zdjęciem jak coś :)
  • Odpowiedz