@CipakKrulRzycia: A skąd miał pewność podejmując decyzję, że ma rację. Nie miał, udało się i tyle równie dobrze ta decyzja mogła spowodować chorobę wielu obywateli.
@obserwatorrr: @ciezka_rozkmina: @Axim: to dawajcie przykłady od razu tego jaki on złodziej, proposzę o coś porównywalnego do SKOKów, GetBack, kradzieży 15%z OFE oraz zrobienia z TVP tuby propagandowej
@Deska_o0: Nie dam się na to znowu nabrać, ostatnio odpowiedziałem ścianą tekstu na to pytanie i nie dostałem słowa odpowiedzi. To jest taktyka zadawania w kółko tego samego pytania, aż oponenci nie będą już mieli chęci odpowiadać bo co ktoś wyjaśnia dzbana twierdzącego że PO jest czyste, to spotyka jedynie ucieczkę w milczenie. Jakbyś faktycznie chciał wiedzieć co zrobiło PO to byś to zwyczajnie pogooglował.
@YodaMonster: tutaj padły personalne zarzuty kradzieży i to na nie czekam, ale dobrze wiemy że nikt nic nie napisze więc daruj sobie robienie z siebie ofiary ( ͡°͜ʖ͡°)
@Deska_o0: idiotyczne komentarze trolli PO mają po 300 plusów, tak z 10-15 razy odpowiadałem na Twoje pytanie na tym serwisie. Nie ma szans bym odpowiedział wszystkim 300 skoro cyklicznie zadawane jest to samo pytanie.
Cena za bycie Polakiem, obecny kurs euro wg Google, to 4,30 Pani przy kasie poinformowała mnie, że nie mogę dokonać płatności w euro (różnica w cenie, to około 20 zł) i że cena została „źle” oznaczona :) #zara #cenyzdupy #euro #lublin
źródło: comment_15828872316GL0GUOFNY9rL8WN7jTqxp.jpg
Pobierz@arais_siara: a kto kiedykolwiek podejmując jakąkolwiek decyzję ma pewność, że ma rację? Czepiasz się na siłę
@rybsonk: osobie która pisze takie głupoty, nie jestem wstanie odpisać.Szczególnie biorąc pod uwagę na jaki temat odpisywałem i do jakiego komentarza.
@Deska_o0: No to zdecyduj się o co prosisz bo chciałeś coś porównywalnego do afer PiSu.