@CipakKrulRzycia: A skąd miał pewność podejmując decyzję, że ma rację. Nie miał, udało się i tyle równie dobrze ta decyzja mogła spowodować chorobę wielu obywateli.
@obserwatorrr: @ciezka_rozkmina: @Axim: to dawajcie przykłady od razu tego jaki on złodziej, proposzę o coś porównywalnego do SKOKów, GetBack, kradzieży 15%z OFE oraz zrobienia z TVP tuby propagandowej
@Deska_o0: Nie dam się na to znowu nabrać, ostatnio odpowiedziałem ścianą tekstu na to pytanie i nie dostałem słowa odpowiedzi. To jest taktyka zadawania w kółko tego samego pytania, aż oponenci nie będą już mieli chęci odpowiadać bo co ktoś wyjaśnia dzbana twierdzącego że PO jest czyste, to spotyka jedynie ucieczkę w milczenie. Jakbyś faktycznie chciał wiedzieć co zrobiło PO to byś to zwyczajnie pogooglował.
@YodaMonster: tutaj padły personalne zarzuty kradzieży i to na nie czekam, ale dobrze wiemy że nikt nic nie napisze więc daruj sobie robienie z siebie ofiary ( ͡°͜ʖ͡°)
@Deska_o0: idiotyczne komentarze trolli PO mają po 300 plusów, tak z 10-15 razy odpowiadałem na Twoje pytanie na tym serwisie. Nie ma szans bym odpowiedział wszystkim 300 skoro cyklicznie zadawane jest to samo pytanie.
@arais_siara: a kto kiedykolwiek podejmując jakąkolwiek decyzję ma pewność, że ma rację? Czepiasz się na siłę
@rybsonk: osobie która pisze takie głupoty, nie jestem wstanie odpisać.Szczególnie biorąc pod uwagę na jaki temat odpisywałem i do jakiego komentarza.
@Deska_o0: No to zdecyduj się o co prosisz bo chciałeś coś porównywalnego do afer PiSu.