Aktywne Wpisy
karpiniusz +565
Sąsiad nosacz dzwonił przez domofon żebym przeparkował bo zająłem mu "jego miejsce". Odmówiłem bo to zwykle osiedle i nie ma tu prywatnych miejsc (każdy parkuje gdzie akurat wolne). Postanowił mnie więc zastawić. Półgodziny później najwyraźniej stwierdził że mam za dużo miejsca i jakoś wyjadę więc przeparkował jeszcze bliżej. Straż miejska wezwana, czekam na rozwój sytuacji (może sam dostanę mandacik ale warto będzie) ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazpodludzi #
#bekazpodludzi #
Aggressiv +165
Widać, że uczą się od kolegów z pis.
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
Część 0,5. Kobiety mają NIEOGRANICZONE opcje, na rynku matrymonialno- seksualnym.
Jedynym działaniem jakie dzisiaj wykonałem używając mojego fake konta, było przesunięcie w prawo wszystkich mężczyzn, aż do wyczerpania limitu polubień. W ciągu 4 godzin od założenia konta moja fałszywa "płodna Julka" utworzyła 50 par i otrzymała 17 wiadomości od spermerów. Nie otwierałem ich i dziś już nie mam zamiaru.
Warto tutaj obalić znany COPE jaki propagują ludzie w tzw. PUA- czyli podrywaczy:
"To my mężczyźni, jesteśmy w uprzywilejowanej pozycji bo to my decydujemy do której zagadamy! Kobieta musi czekać, aż to facet wyjdzie z inicjatywą".
Kiedy ostatni raz miałeś pozytywną reakcję od 17 dziewczyn? W przeciągu jakiego okresu czasu to było? Było w ogóle kiedykolwiek?
Bo dziewczyna ma właśnie tyle pozytywnych reakcji od mężczyzn w przeciągu 4 godzin, nie robiąc absolutnie NIC poza samym swoim istnieniem.
Dzisiaj już nie będę dywagował ze spermiarzami, ale spokojnie... Oni są na KAŻDE zawołanie, więc jutro zajmę się dialogami, czyli właściwym eksperymentem.
Więcej czarnych pigułek płynących z projektu, już jutro!
#przegryw #tinder #blackpill #blackpillraw #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski ##!$%@? #tfwnogf #incel #p0lka #spermiarzalert #spermiarz
@Barleywine: Dlatego radzę to przetrawić tym, ktorych to boli. A @Blackpill_RAW chce tylko udowodnic jak latwo na obecnym rynku matrymonialnym mają kobiety.
Żaden różowy pasek nie rozpisuje się na tematy tak oczywiste i naturalne jak na przykład to że mężczyźni maja się łatwiej bo nie muszą rodzić dzieci i tym podobne.
Pozdrawiam.
Jednak wolę ludzi poznawać na żywo
A masz kolegów? Życie towarzyskie ? Rodzinę bnanaową?
Choć ostatnio spędziłem fajnie czas z tymi znajomymi z innych części Polski, ale niestety nie mam
ale ogólnie jeśli mamy kompletnie odmienne zainteresowania, no to raczej ciężko, byśmy się dogadali.
Na #!$%@? autystyczne żaden Grzywocz nie pomoże.