Aktywne Wpisy
ewa-m +1345
#czestochowa #nowapraca #nowanadzieja #depresja
Bardzo proszę o trzymanie za mnie kciuków. Byłam wczoraj na rozmowę o pracę w dziale księgowości, a dziś dostałam telefon że jutro mam być na dniu próbnym czy się sprawdzę.
Praca blisko, autobusem jakieś 20 minut, biurowa i zaczynałabym umowę po zakończeniu zasiłku chorobowego związanego ze stanem psychicznym po odejściu Mamy.
Mam ogromną nadzieję że będzie wszystko ok, że dostanę pracę, stabilność finansową i będę w miarę szczęśliwa.
Bardzo proszę o trzymanie za mnie kciuków. Byłam wczoraj na rozmowę o pracę w dziale księgowości, a dziś dostałam telefon że jutro mam być na dniu próbnym czy się sprawdzę.
Praca blisko, autobusem jakieś 20 minut, biurowa i zaczynałabym umowę po zakończeniu zasiłku chorobowego związanego ze stanem psychicznym po odejściu Mamy.
Mam ogromną nadzieję że będzie wszystko ok, że dostanę pracę, stabilność finansową i będę w miarę szczęśliwa.
rachuneksumienia +41
Kto wam będzie instalował Windowsa? Kto wam będzie podawał do stołu? Kto was będzie woził na imprezy? No kto?
Jak tak dalej pójdzie to sami będziecie musieli sobie podpierać ściany, naprawiać samochody,szukać loszki na wsi 50km dalej. Bo ludzie szukający dziewczyn już się buntują i sprowadzają Ukrainki. A wy potraficie tylko siedzieć na dupie przed kompem i spermić do loch.
PIS z tym nic nie robi ale MY - towarzystwo Partnerka dla wszystkich (PdW)postulujemy następujące zmiany w polskim prawie:
1. Zakaz skakania z kwiatka na kwiatek (flippowania) - po wybolcowaniu loszki nie będzie można wybolcować kolejnej przez co najmniej 3 lata
2. Wprowadzenie podatku kastralnego (0% dla pierwszej, 20% dla drugiej, 50% dla trzeciej i kolejnej wyruchanej loszki) - ma to na celu utemperowanie kasty chadów ruchających kilkanaście loszek na zmianę.
3. Zakaz związków krótkoterminowych dla normików - powinni oni żyć w małżeństwach które zostały stworzone do tego celu.
4. Wprowadzenie tanich kredytów randkowych z zerowym oprocentowaniem - nie może być tak że się starasz i betaorbitujesz a nie dostajesz nawet całusa.
5. Koniec z ocenianiem po wygładzie - każdy sam powinien zapracować na swoją loszkę niezależnie od atrakcyjności.
6. Zakaz hurtowego umawiana się na randki - jedna osoba/firma będzie mogła umówić się max raz w ciągu dwóch tygodni.
#zwiazki #blackpill #redpill #heheszki #przegryw #pasta #stulejacontent ##!$%@? #gospodarka #chad #tinder #tfwnogf #podrywajzwykopem #zwiazki #bekazpisu #pdk #danzinger
@Danzinger: XD
@Wykopowiedz: No ryj to nie wszystko, do tego dochodzi wzrost i budowa ciała(ale nie mięśnie tylko kościec - np. szerokie ramiona, wąskie biodra), cera(wbrew pozorom dermatolodzy to nie bogowie), włosy(niby są przeszczepy, także tu najłatwiej zadziałać) i parę innych detali. Zresztą siłownia to też zależna od genetyki, sam chodzę prawie 2 lata, w młodości chodziłem ze 4 a rezultatów praktycznie nie mam. Chociaż
@zarazstadpojde: xDDD
Komentarz usunięty przez autora
@KontrproduktywnyAnalityk:
Aha, czyli jak Twoja żona/dziewczyna przeboltzuje się z drużyna hokeistów, to jedyne co zrobić to dokonasz aktu ostracyzmu? xD