Wpis z mikrobloga

@Glenroy: raczej bym się spodziewał kwoty rzędu 15-15,5k za wyprzedażowy.

@Hamza: mam go nadal i jestem bardzo zadowolony, jest bardzo lekkie, łatwo się prowadzi i wybacza duuużo błędów. Serwisy nie są drogie, pali rozsądnie. Pewnie bym nim jeszcze pojezdził, ale generalnie zostawiam go dla Żony, bo po sezonie spędzonym na 125 robi A, a dla siebie kupiłem niewiele mocniejsze CB500f.
  • Odpowiedz
W czasopiśmie Motocykl był test długodystansowy, zaczął porządnie się sypać po 40000km, ale wtedy zaliczył glebę i chodził kilka minut przewrócony - co mogło poważnie zaszkodzić. .

@Drooz666: A wiedziałeś o tym prędzej że po 40 000km się tak BMW psuje?
  • Odpowiedz
@mpetrumnigrum: nie wiedziałem, ale dzisiaj też bym go kupił, zresztą dużo zależy od dbania o sprzęt itd, tamtem był ciągle eksploatowany przez różne osoby i często ciorany po autostradach w okolicach prędkości maksymalnej, więc z zadbanym sprzętem nie miał nic wspólnego.
  • Odpowiedz
nie wiedziałem, ale dzisiaj też bym go kupił, zresztą dużo zależy od dbania o sprzęt itd, tamtem był ciągle eksploatowany przez różne osoby i często ciorany po autostradach w okolicach prędkości maksymalnej, więc z zadbanym sprzętem nie miał nic wspólnego.

@Drooz666: Eeeeeee. Chyba trochę go bronisz żeby samemu utwierdzić się w przekonaniu że dokonałeś dobrego zakupu.
40 tys km i motocykl się psuje?
To jest 2 LATA JAZDY MOTOCYKLEM!!!.
Płacisz
  • Odpowiedz
@mpetrumnigrum: jak uważasz, ja wiem na ile kupiłem motocykl i wiem kiedy zamierzam go sprzedać i sądzę, że będzie mi dobrze służył, a opini takich ludzi co nie widzieli w życiu danwgo motocykla a się wypowiadają nie należy brać pod uwagę, zatem życzę miłego wieczoru.
  • Odpowiedz
wypowiadają nie należy brać pod uwagę, zatem życzę miłego wieczoru.

@Drooz666: Ale ci z gazety Motocykl widzieli i testowali a Ty twierdzisz że po 40 000km zaczął im się psuć.
Więc pytanie jest takie.
Gdzie według Ciebie jest nie prawd?
  • Odpowiedz
@mpetrumnigrum: prawda jest taka, że zakatowali maszynę co też sami napisali. Ale jeżeli nie widzisz różnicy w sprzęcie ekspoatowanym przez właściciela, a sprzecie używanym przez osoby testujące to zapewne uważasz, że Yamaha Mt-07 to szrot, bo te jeżdżące na eLkach są w złym stanie pomimo małego przebiegu.
  • Odpowiedz