Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szalaputka: rurka do wentylacji fi 100 i jechane z nożem do tapet, tylko zamiast piłować proponuję cierpliwą metodę jazdy po obwodzie, ze 100razy przejedziesz nożem to wytniesz, a będzie też w miarę równy
  • Odpowiedz
  • 0
@Evert: właśnie ta rurka jest bardzo giętka, jeszcze nie miałem jej w ręku ale wiem tyle że mamy wzmacniane i takie "luźne", anemostat też zda egzamin jako wzór wokół którego będę jechał?
  • Odpowiedz
@Szalaputka: jak masz ten anemostat przy sobie to weź zobacz jak wygląda kawałek wsadzany w przewód wentylacyjny - powinna to być taka kształtka delikatnie mniejsza od średnicy rury - może nawet sprężynki czy jakieś blaszki będzie miała - aby trzymać się tego przewodu czy ścianki gk.
zalecam upewnić się 2 razy przed wycinaniem czy otwór będzie odpowiedni do swojego przeznaczenia, później jest dużo j-----a z naprawą błędu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Evert: właśnie nie chce tego s--------c, bo nigdy tego nie robiłem, a to dopiero mój niecały miesiąc w robocie ( ͡° ʖ̯ ͡°) chyba że poproszę po prostu ziomka który mnie uczy żeby mi pokazał a resztę zrobię sam.
  • Odpowiedz
@Szalaputka: ewentualnie w-------l tak jak ci się wydaje, jak będzie źle to kupisz taką mufę dwustronną do rur spiro, napieprzysz blachowkrętów (takich pchełek) aby się trzymało, z----------z folią izolacyjną, wetkniesz w ścianę, wszystko zasmarkasz pianą, później gips czy szpachla jakaś, pozacierasz i nikt nie pozna że było z-----e
  • Odpowiedz