Wpis z mikrobloga

@Uriel0987: Jest to trochę niejasne. Niektóre wcale nie są banami wcale, mam ziomka w klanie którego usunęli z alei sław (jest na liście) ale bana na konto nie dostał. Czitów nie ma (tak twierdzi) ale na jego koncie jeden dzień grał inny ziomek.
  • Odpowiedz
ale na jego koncie jeden dzień grał inny ziomek.

@puexam: to masz powód. Chodzi o to że ktoś komuś wbija czołg a to jest złamanie regulaminu. Bana może nie dostał bo tylko to wykryli na jego koncie.
  • Odpowiedz
@Uriel0987:

ale na jego koncie jeden dzień grał inny ziomek.

@puexam: to masz powód. Chodzi o to że ktoś komuś wbija czołg a to jest złamanie regulaminu. Bana może nie dostał bo tylko to wykryli na jego koncie.

Zalezy. Jesli to udostepniejacy konto wylatuje z alei to tak. Jak ten ktoremu konto
  • Odpowiedz
@Norskee to was jakoś surowo traktują, od x kampanii znam SETKI osób które grały na czyichś kontach, dziesiątki które jeżdżą na tundrze, i kilka które jeżdżą na warpacku a bana nie dostali,bardziej bym stawial na te mody które instalują bezpośrednio w grze. A tak podsumowując kampanie to madr byli nad wyraz wysoko i GHS, teraz widzę czemu. TDSTR i NES porażka że nawet na chatach im nie idzie.
  • Odpowiedz
@Popularny_mis ale nikt w ghs bana nie dostał i nikt zadnych haxow nie używał. Bany ludzie dostali za niedozwolone mody, a za współdzielenie kont wykluczenie z alei sław bez bana

Czyt. Zarówno w mirko jak i ghs bana nikt nie dostał ergo wykluczenie za współdzielenie kont

PS. duzo wiecej osob u nas wspoldzielilo konta, wykluczenie dostaly tylko 2 osoby, a gdyby kazdy dostal, to pewnie grubo ponad 10 osob by wyszlo
  • Odpowiedz
@Popularny_mis: Bo jest gosc z ghs, ktory ma niby bana wedlug listy, a wcale nie ma bana. Ma tylko usuniete punkty slawy za wspoldzielenie konta

Czego to jest za lista? Na pewno osob usunietych z alei slaw, ale jednoczesnie na pewno nie tylko banow

Skad wiedziec kto wylecial za nielegalne mody, a kto za wspoldzielenie?
A bardzo prosto. Ten co za mody ma bana, a ten co za wspoldzielenie konta ma tylko usuniete
  • Odpowiedz
@Norskee ok teraz rozumiem, w mirko nie grałem może 2 lata ale też tam chwile byłem i myślę że by się kilka osób które mają nie czyste sumienie znalazło, zapytania typu dajcie link do tundry się zdarzały, tak jak w prawie każdym klanie w którym byłem. Nie ma co wybielać klanow na siłę.
  • Odpowiedz
@Popularny_mis: Serio trzeba byc niezlym pelikanem zeby doszukiwac sie u graczy 2k+ wn8 jakiegokowliek nielegalnego moda

I jeszcze wiekszym pelikanem zeby brac byle tabelke z neta za bezbledna i nawet chocby jednego rekordu z niej nie sprawdzic

I jeszcze wiekszym pelikanem niz te 2 poprzednie zeby twierdzic ze jedna osoba z haxami by miala jakis wplyw na bitwe i dlatego nagle klan jest w top 50
  • Odpowiedz
@Norskee no teraz to pojechałeś, po pierwsze to znam takich co mają 3k wn8+ i mają full cheatow, niby kupiony warpack od gościa co ma powiązania w wg i nie dostaniesz za to bana. Po drugie jak masz łamiące się drzewka, to masz wpływ na bitwe niewyobrażalny, po 3 obracam się tylko wśród graczy 2k wn8+ i więcej niż 50 proc ma cheaty, żyj sobie w nieświadomości.
  • Odpowiedz
obracam się tylko wśród graczy 2k wn8+ i więcej niż 50 proc ma cheaty

@Popularny_mis: To w niezlej patologii sie obracasz jak to twoim zdaniem wiecej niz 50%, bo ja cheata na zywo widzialem ze 4 lata temu w mirko jak 5 minut po przyznaniu sie na ts wylecial z klanu

I to bylo jeszcze w czasach jak nie do konca bylo czegos takiego jak lista nielegalnych modow i sie
  • Odpowiedz
@Norskee hahahaha ale bajki opowiadasz, zrób test, zagraj plutony z losowo wybranymi ludźmi/znajomymi z całej plejady klanow 1800-2.5k wn8 i w bitwie narzekaj na krzaki, część ci sama tundrę zaproponuje.
  • Odpowiedz
@Prychacz ja tu nic nie mówię czy to wysoki wynik, tylko że większość ludzi oszukuje w tej grze. Niektórzy dają się złapać, do tego ciągle myślę że jednak to lista banów bo jak się dowiedziałem właśnie bany przeważnie są przydzielane między 14 a 15 więc ostatnie bitwy mogły być o tej porze.
  • Odpowiedz