Aktywne Wpisy
jakuba94 +131
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Randy_the_Ram +46
Głosowałem na konfederację, mój różowy na lewicę i wiecie co? G---o, żyjemy ze sobą i się dogadujemy, bo nie jesteśmy jak zwierzęta, rzucające się sobie do gardeł na podstawie poglądów politycznych, nie leczymy frustracji wojenkami o partię i mamy szacunek dla innych ludzi.
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
#tinder #badoo #s--s #zwiazki
@daro1: Ciężko trafić ale jest takich trochę,szczególnie fajnych lasek które poszły w karierę a teraz ogarnęły że jednak chciały by mieć rodzinę. Działaj a na pewno kogoś trafisz.
Komentarz usunięty przez autora
@daro1: Jak ja dobrze znam ten ból. Całe życie wpadam tylko na zajęte
@skybot: 30+ z dzieckiem rzeczywiście łatwo, ale bez gowniaka w erze tindera? Zapomnij, że wiek tu coś zmienia.
Ładna, madra.
Ale nieśmiała mocno i cale życie zagoniona. Kursy, zajęcia, studia, doktorat, mnóstwo dodatkowych zajęc.
Dobrze zarabia, zna kilka języków, wysportowana, porządna, wartosciowa serio jako kandydatka na żonę i matkę.
Jednych facetów odstrasza, inni uważają, że skoro nie ma na koncie kilku zawiązków to jest coś z nią nie tak - co nie jest prawda.
Ludzie są różni i
@MasterVegito: nie zgodzę się. Kontakty z plcia przeciwna nie są sensem życia i ich brak nie świadczy o tym, że coś jest z kimś nie tak. I płeć nie ma tu znaczenia jak dla mnie.
@agaja: a tu znowu ty, znowu z tą gadką... xD
Sa takie, ktore sa samotne i mialy male doswiadczenie z mezczyznami, z roznych powodow - czesc jak najbardziej jest wartosciowa. Btw, nazywanie 30 latki stara panna to przegiecie, to juz nie czas slubow w wieku 15 lat.
Inaczej niz spedzajac z taka czas sie nie dowiesz dokladnie, chociaz wypytac zawsze mozna - kwestia co jest bagazem i czy potrafisz go uniesc*. Jak nie jest jebnieta i masz normalne umiejetnosci