@zbuntowany_aniol: mozna sobie ustalac ilosc zużycia procesora/ramu etc. co sie przydaje na slabszym komputerze, do tego ma wiele trybow kustomizacji pod użytkownika
@zbuntowany_aniol: nie biore zadnych pozyczek i nie zamierzam brac wiec mi to zwisa, nawet jesli ten vpn jest kijowy to dalej sa opcje kustomizacji i mozliwosc ustalania zuzycia podzespolow
@ortopliss: kurłaaaa dźwieki laserów przy zamykaniu zakładek albo klikaniu w hyperlink, "używając naszej najnwszej przeglądarki Opera GTX masz uczucie jakbyś grał w grę!"
@zbuntowany_aniol: Fajna by była taka przeglądarka która minimalnie obciąża komputer, żeby więcej zasobów było na gierki. A nie taki chrome co zjada tyle ramu ile widzi.
@zbuntowany_aniol: Oho, różowy używa "xD", case closed, zdominowałaś scenę ( ͡°͜ʖ͡°) przeczytaj co napisał @PaniczPokerowy . Gamingowe to dziś wszystko jest nie ma co się dziwić xd
@Trollusek nie wiem czy ja gadam z jakimiś botami czy co ale z 3 razy powiedziałem, że ta przeglądarka właśnie to robi XD. Możesz sobie dobierać użycie podzespołów pod siebie
@zbuntowany_aniol: fajna jest, nie wiem czemu targetowana akurat dla graczy. Chciałbym żeby te funkcje ograniczania prędkości internetu czy zużycia procesora/ramu miała zwykła opera. Ostatnio przydała mi się żeby wymusić mniejszą rozdzielczość streamu żeby zaoszczędzić transfer na LTE
To jakiś żart? xD
A może eksperyment jaki procent userów to 12-letnie dzieci xDD
#komputery #informatyka #c---------------a #opera
źródło: comment_1582457568FTPk6NGq9JsVkHRI8aupGB.jpg
PobierzPewnie ma RGB xDDDDd
@ortopliss: kurłaaaa dźwieki laserów przy zamykaniu zakładek albo klikaniu w hyperlink, "używając naszej najnwszej przeglądarki Opera GTX masz uczucie jakbyś grał w grę!"
xDDDDDDD
Z prywatnością/anonimowością za dużo współnego pewnie nie ma ʕ•ᴥ•ʔ