Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow
#przegryw
#blackpill

Zgadzam się z teoriami głoszonymi przed @Blackpill_RAW, pomimo tego (a może właśnie dlatego...), że jestem młodą i ładna dziewczyną. Po prostu widzę jak zachowują się moje koleżanki. Zresztą, to nie jest żadną tajemnicą, bo dziewczyny w babskim gronie nie mają oporów, żeby gadać o zaliczaniu przystojnych chłopaków
  • 157
Sama jestem niewiele lepsza... Jedna różnica jest taka, że ja miałam wyrzuty sumienia i jestem świadoma swojej kobiecości

@Rotten_rose: Taki jest ten świat koleżanko, ale dobrze że jesteś tego świadoma. Zachęcam Cię do informowania o tym innych, przekazuj blackpillową wiedzę, żeby zaszła jakaś zmiana, najpierw należy zwiększyć świadomosć
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Rotten_rose: w moim świecie liczy się jakość, ilość nie ma znaczenia. A jakość ocenia się całościowo, subiektywnie, osobiście... I nie podlega plebiscytom... W babskim gronie. Czy jakimkolwiek innym.
Dobrze ze każde z nas siedzi w swoim swiecie.
@Rotten_rose:

Na upartego też mogę się zgodzić co do części kobiet. Ale nie zgodzę się że każda ma coś takiego xd np jak już gadam że znajomą o facetach to ona ciągle podkreśla że musi być wysoki, ja jej mówię, że mi wzrost obojętny.

Natomiast to co piszą o facetach też się przekłada na prawdę. Myślę że kobiecie łatwiej jest schować prymitywizm w dupę i patrzeć na coś więcej, a facet
@Felixu: Mój chłopak nie był jakimś chadem. Normalny, wartościowy chłopak. Nie był też brzydki. Po prostu wybrałam go właśnie że względu na charakter. Próbowałam myśleć logicznie po prostu. Tylko, że po alkoholu trudno kontrolować swoje instynkty, szczególnie gdy jest się adorowaną przez najbardziej popularnego chłopaka w szkole...