Aktywne Wpisy
CzuowiekPor +22
slawomirus +438
Skończyłem dzisiaj 34 lata. Jakby ktoś miał wolnego plusika i chciał się podzielić to będzie mi miło. (╯︵╰,)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#przegryw
#blackpill
Zgadzam się z teoriami głoszonymi przed @Blackpill_RAW, pomimo tego (a może właśnie dlatego...), że jestem młodą i ładna dziewczyną. Po prostu widzę jak zachowują się moje koleżanki. Zresztą, to nie jest żadną tajemnicą, bo dziewczyny w babskim gronie nie mają oporów, żeby gadać o zaliczaniu przystojnych chłopaków
@Rotten_rose: Taki jest ten świat koleżanko, ale dobrze że jesteś tego świadoma. Zachęcam Cię do informowania o tym innych, przekazuj blackpillową wiedzę, żeby zaszła jakaś zmiana, najpierw należy zwiększyć świadomosć
Może i nie musi, ale dla mnie jest. Moje środowisko mnie kształtowalo i tak widzę teraz świat
Dobrze ze każde z nas siedzi w swoim swiecie.
Na upartego też mogę się zgodzić co do części kobiet. Ale nie zgodzę się że każda ma coś takiego xd np jak już gadam że znajomą o facetach to ona ciągle podkreśla że musi być wysoki, ja jej mówię, że mi wzrost obojętny.
Natomiast to co piszą o facetach też się przekłada na prawdę. Myślę że kobiecie łatwiej jest schować prymitywizm w dupę i patrzeć na coś więcej, a facet
Miałam tu kiedyś konto już. Usunęłam jakiś czas temu. Nie mam zamiaru tego ukrywać.
Najwidoczniej nie trafiłaś na innego.