Wpis z mikrobloga

Ma ktoś pomysł jak spędzić dzień we Wrocławiu z różową za 200zł? Odpada kino bo chodźmy często. Różowa narzeka, że brak mi wyobraźni i nigdzie jej nie zabieram. Fakt, nie mam pojęcia jak spędzić razem czas, knajpy są nudne a Wrocław znamy + pogoda średnia na spacery.

#wroclaw #rozowepaski #randki #nuda
  • 144
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 32
@Misiekkkk: Przecież napisał, że zazwyczaj ona wszystko organizuje, no ale już się musiałeś przyczepić bo nie daj boże książę wyszedłby z inicjatywą.
  • Odpowiedz
@Paniol: Bilet na PKS do Sobótki i połaźcie sobie po Ślęży. Turystów teraz nie za wielu, ładna pogoda. Weź prowiant, aparat, talię kart, będziecie się bawić dobrze cały dzień ;)
  • Odpowiedz
@joolekk: oczywiście pierwsze co: „księżniczka”. Dobrze, że op miał tyle rigczu żeby nie kręcić i powiedzieć, że laska faktycznie sama coś wymyśla. Przewidywalnie do bólu
  • Odpowiedz
@Paniol: Wrzućcie pigułę i idźcie do ciała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ewentualnie kręgle, tor wrotkowy, jakieś jump city, ścianka wspinaczkowa, zoo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Paniol: Wróciłem wczoraj z Wrocka że swoją dziewczyną, polecam zabrać ją do Hydropolis, kolejkowo też super sprawa, Zoo we Wrocławiu (o tej porze ciężko ze zwierzętami na wybiegach ale jest mnóstwo pawilonów i kozackie oceanarium) i byliśmy też w Muzeum starych gier i komputerow, obok kolejkowa.
  • Odpowiedz
@Paniol: serio? Teatr, Aquapark, spotkania z podróżnikami, laser arena, jakieś muzeum, na pewno macie jakąś knajpę z planszówkami, sprawdź czy w weekend nie ma koncertów/fajnych targów - w dużym mieście jest nieograniczona ilość mozliwości
  • Odpowiedz