Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 28
Mirki, moja #rozowypasek została wysłana do Warszawy z pracy, po wyjściu z dworca głównego wsiadla w taksówkę na postoju. Po dojechaniu w określone miejsce koleś zawołał od niej 300 zł, bo okazało się, że to jakiś s-------y transport osób. Po tym jak moja narzeczona powiedziała, że nie ma takiej gotówki przy sobie zaczął drzec na nią ryja, ublizac jej i ostatecznie wyciągnął od niej 200 zł. Da radę jakoś mu d-----ć, czy cokolwiek? Podszywanie się pod taksówkarza byłbym w stanie zrozumieć, bo to i to bydło, ale nadzieranie ryja na moją kobietę mnie w------o ostro. Na zdjęciu paragon za przejazd i nazwa firmy #warszawa #pytanie #oszukujo #niebieskiepaski
AndzejGolara - Mirki, moja #rozowypasek została wysłana do Warszawy z pracy, po wyjśc...

źródło: comment_1582197807ZnqvecyE6ifctINVrwSigq.jpg

Pobierz
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AndzejGolara: Ja bym pojechał i po postojach gwoździe bym sypał jak rolnik zboże w polu. Oświadczył bym reszcie Taxsiaży czemu i by sami dojechali typa albo mieli by mnóstwo powtórek z rozrywki.
  • Odpowiedz
@AndzejGolara: Nauczka na przyszłość: nigdy, przenigdy, nie wsiada się do taksówek stojących na dworcu czy lotnisku. Jeśli już, to dzwonisz i zamawiasz z korporacji, a najlepiej to przez appkę.

• Odpowiedz
@AndzejGolara: poproś kilku barczystych ukraińców żeby wyjaśnili panu dariuszowi że źle robi i powinien rychło zmienić swoje zachowanie jeśli chce uniknąć bożego gniewu za grzeszne uczynki
  • Odpowiedz
@AndzejGolara: Najlepiej zrobisz jak nagłośnisz to w mediach społecznościowych, opisz sprawę i roześlij to do różnych mediów. Większa świadomość wśród ludzi, mniejszy zarobek dla janusza. Niezgodny z prawem odwet nie ma sensu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AndzejGolara: rozumiem że kierowca był trzeźwy, wcale nie było czuć od niego marihuany, a stan techniczny pojazdu nie wzbudzał żadnych podejrzeń? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz