t0mI84
2385
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Umiiiz
Umiiiz
@A-10_Warthog: Wy nawet narzekacie, że ktoś zbyt dobrze chroni wasze dane. Muszę to rozchodzić.
1244
would_an_idiot_do_that
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
829
Hav0c
@A-10_Warthog: powiedział każdy do momentu pierwszego włamania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
64
F.....r
F.....r
@A-10_Warthog: ile razy do roku zmieniasz urządzenie, żeby się w------ć na to? Bo mnie na ten przykład z miesiąc temu ten mechanizm zablokował wbicie jakiegoś Chińczyka na skrzynkę mailową.
57
nairoht
nairoht
@A-10_Warthog: a jkakby ci jakis hindus usunal cala poczte lub przejal jakies dany z nich to bys robil wykopalisko jaki gmail to syf, jestescie tak bardzo hipokrytami ze to glowa mala xD
56
mirun1717
@A-10_Warthog: załóż sobie maila na o2 lub wp i będziesz miał spokój.
25
kinesin1000
@Umiiiz: Szczególnie jak rejestruje się do portalu pasjonatów roślin i wymagają ode mnie skomplikowanego 12-sto znakowego hasła z cyfrą i znakiem specjalnym.
11
w.....4
w.....4
mnie na ten przykład z miesiąc temu ten mechanizm zablokował wbicie jakiegoś Chińczyka na skrzynkę mailową

@Fenrirr: a mi z kolei ktoś spod irańskiego IP próbował wbić. Można narzekać ale to zwyczajnie działa i jest potrzebne.
9
marekwww
@t0mI84: ostatnio zapomniałem telefonu, chciałem się zalogować z kompa na pocztę w pracy żeby odczytać jakiś dokument. Google mnie zablokowało, jak kliknąłem że nie mam dostępu do telefonu to była tylko opcja połączenia pod mój numer albo SMS xD (╯°□°)╯︵ ┻━┻
4
Larsberg
@t0mI84 Mnie Wykop tak prześladuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4
bazylo
3
kinesin1000
@bazylo: Ogólnie chodzi o "bezpieczeństwo" o które nikt nie prosi.
2
B.....D
B.....D
@t0mI84: W-----a mnie to, raz nie mogłem sie zalogować na maila, bo google wymagało kodu z SMSa wysłanego na numer telefonu który miałem jak zakładałem maila. Sęk w tym że to było jakieś 3 numery temu i ta karta pewnie jest dawno gdzieś na wysypisku xD Nie wiem jak ale odzyskałem konto, a miałem tam masę ważnych maili.
To powinno być opcjonalne, do wyłączenia w opcjach. Dane które potrzebuję to
2
Arean9
2
BalonowaSuka
@t0mI84: heh, lol
1
W.....y
@t0mI84: Mi nie przeszkadza. Tak samo jak nie przeszkadzao jak dostalem powiadomienie , ze ktos z Rosji probuje sie zalogowac xd
1
Meferius
@A-10_Warthog: Podziękuj zjebom, którzy swoimi nielegalnymi działaniami zmuszają programistów do robienia takich zabezpieczeń, przynajmniej jeszcze masz jakąś prywatność. Inaczej podałbyś się na otwartym talerzu
1