@A-10_Warthog: ile razy do roku zmieniasz urządzenie, żeby się w------ć na to? Bo mnie na ten przykład z miesiąc temu ten mechanizm zablokował wbicie jakiegoś Chińczyka na skrzynkę mailową.
@A-10_Warthog: a jkakby ci jakis hindus usunal cala poczte lub przejal jakies dany z nich to bys robil wykopalisko jaki gmail to syf, jestescie tak bardzo hipokrytami ze to glowa mala xD
@Umiiiz: Szczególnie jak rejestruje się do portalu pasjonatów roślin i wymagają ode mnie skomplikowanego 12-sto znakowego hasła z cyfrą i znakiem specjalnym.
@t0mI84: ostatnio zapomniałem telefonu, chciałem się zalogować z kompa na pocztę w pracy żeby odczytać jakiś dokument. Google mnie zablokowało, jak kliknąłem że nie mam dostępu do telefonu to była tylko opcja połączenia pod mój numer albo SMS xD (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@t0mI84: W-----a mnie to, raz nie mogłem sie zalogować na maila, bo google wymagało kodu z SMSa wysłanego na numer telefonu który miałem jak zakładałem maila. Sęk w tym że to było jakieś 3 numery temu i ta karta pewnie jest dawno gdzieś na wysypisku xD Nie wiem jak ale odzyskałem konto, a miałem tam masę ważnych maili. To powinno być opcjonalne, do wyłączenia w opcjach. Dane które potrzebuję to
@A-10_Warthog: Podziękuj zjebom, którzy swoimi nielegalnymi działaniami zmuszają programistów do robienia takich zabezpieczeń, przynajmniej jeszcze masz jakąś prywatność. Inaczej podałbyś się na otwartym talerzu
Wykop to se faktycznie teraz tak wygląda, że zostały 4 osoby na krzyż, gadają o niczym i raz na jakiś czas ktoś przechodząc po osiedlu zbije pionę i idzie dalej
#psy #psiarze #patologiazmiasta #patologiazewsi #katowice Mirki trzymajcie mnie, tętno 500ヽ( ͠°෴ °)ノ Wyszliśmy z różowym na osiedlu poszukać wieczorem kasztanków i pospacerować. Trochę się zdziwiłem że w takim „piontek wieczur” osiedlowym gwarze zza ławki wyskoczył zając. Kicał sobie wesoło, nakręciłem filmik, obserwowaliśmy go przez dłuższą chwilę i było miło. Było bo z alejki już słyszę idzie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Fenrirr: a mi z kolei ktoś spod irańskiego IP próbował wbić. Można narzekać ale to zwyczajnie działa i jest potrzebne.
To powinno być opcjonalne, do wyłączenia w opcjach. Dane które potrzebuję to