Wpis z mikrobloga

• 122
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hinata_: Śmieć ludzki, szkolni gnębiciele zasługują na najcięższe kary. Nie przejmuj się nim mirabelko, było minęło, obyś znalazła sobie ludzi, którzy sprawią, że nie będziesz wracała do tamtych czasów
  • Odpowiedz
@Hinata_: Dlatego takich śmieci jak on powinno się odłapywać i pozbawiać życia już na wczesnym etapie bycia szkodnikiem. Powodzenia mirabelko, kompleksów nie da się pozbyć, ale można nauczyć się z nimi żyć.
  • Odpowiedz
via Android
  • 10
@NieMaSzans Oświece Cię. Jak człowiek ma w swoim życie nie przepracowane problemy/sprawy to prędzej lub później one wracają. Ponieważ z czymś się nie pogodziłes i cały czas Ci to ciąży.
Mam nadzieję, że z tą wiedzą nie napiszesz więcej nikomu podobnego komentarza, bo po prostu był on przykry i poniżający mnie jako osobę.
  • Odpowiedz
@NieMaSzans: kurcze, a ja siedząc na kiblu czasami myślę o zmarłych osobach z rodziny. Musi być w tym jakiś głębszy powod, może sram na to, czy nie żyją, bo przecież to niemożliwe ze człowiekowi coś się przypomina przez to, że akurat ma niczym nie zajęte myśli.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@Hinata_: @NieMaSzans: ja o moim gnębicielu też najczęściej sobie przypominam pod prysznicem i nie widzę w tym nic dziwnego, że człowiek przypomina sobie o tym, gdy widzi swoje nagie cialo i myśli o tym, jak bardzo go nienawidzi przez to, co słyszał o nim codziennie przez lata.
  • Odpowiedz
@Hinata_: niektórym takie zachowanie pomaga i robią wszystko, żeby wyjść z przegrywu.
Jeśli nadal chodzisz w jednej bluzie to widocznie nie przez tego kolesia.
  • Odpowiedz