Aktywne Wpisy
luke-mat +677
Święta się zbliżają, a więc wożenie rodziny samochodem.
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
źródło: image
Pobierz
56632 +38
źródło: Screenshot_8
Pobierz

źródło: comment_1581865259vR19XD87ZHbwLaxBgECEKM.jpg
PobierzWyjaśniła się sama (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@programista1992: Cóż, różowym nigdy nie dogodzisz.
@MadeleineDawson: Ale wiesz, że to nie zasługa twojego charakteru i nawet wyglądu a tego, że popyt na tzipę jest większy niż podaż?
Ani mój niebieski, ani żaden z kandydatów nie narzeka ani na mój charakter, ani na wygląd. Więc skucha.
@MadeleineDawson: Na pewno wiesz lepiej w jakim towarzystwie się obracam. Oczywiście po wcześniejszych twoich wypowiedziach nie spodziewałem się merytorycznej odpowiedzi.
@MadeleineDawson: Większość niebieskich nawet nie spróbuje narzekać bo boi się odrzucenia i rozstania co jest właśnie wynikiem wysokiego popytu na tzipę. Jakoś
@AssRock: Zalozy profil ze zdjeciem Chada 10/10 po czym odtrabi sukces jak @rzezbiarka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MadeleineDawson: Szkoda strzępić ryja na ciebie. xD