Wpis z mikrobloga

@programista1992: no i trzeba olewać ten jazgot, zwłaszcza ten bijący z postów różowych paskinów na vikop. Ja tam bym się z żadnym żonatym życiem nie zamienił - jestem w pełni szczęśliwy z życia i korzystam z niego ile się da. I mam gdzieś #rozowepaski i to, ile się grzmocą, z kim i kiedy - jak dla mnie to mogą się z nosorożcem puszczać. Swoją drogą wcale bym nie
  • Odpowiedz
@womendown dokladnie. Prawdziwy mezczyzna robi to NA CO MA OCHOTĘ a nie sie slucha rozowych paskinow z vipok.ru ( ͡° ͜ʖ ͡°) toż to trzeba być pantoflem i samcem omega by sie sluchac rozowych paskinow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
zwróćcie proszę uwagę, jak wywaloną w kosmos samoocenę mają #rozowepaski.

@programista1992: Cóż, różowym nigdy nie dogodzisz.

No i mam tabuny zainteresowanych, więc mogę przebierać w nich do woli, jeżeli chcę.

@MadeleineDawson: Ale wiesz, że to nie zasługa twojego charakteru i nawet wyglądu a tego, że popyt na tzipę jest większy niż podaż?
  • Odpowiedz
może wśród puszczalskich szmat, których towarzystwem się otaczasz.

@MadeleineDawson: Na pewno wiesz lepiej w jakim towarzystwie się obracam. Oczywiście po wcześniejszych twoich wypowiedziach nie spodziewałem się merytorycznej odpowiedzi.

Ani mój niebieski, ani żaden z kandydatów nie narzeka ani na mój charakter, ani na wygląd. Więc skucha.

@MadeleineDawson: Większość niebieskich nawet nie spróbuje narzekać bo boi się odrzucenia i rozstania co jest właśnie wynikiem wysokiego popytu na tzipę. Jakoś
  • Odpowiedz
ponownie - nie jestem k---ą, abym miała do tego zakładać tindera. Na tinderze to się szuka swojej dziwki albo swojego alfonsa, ewentualnie sponsora.

@MadeleineDawson: Szkoda strzępić ryja na ciebie. xD
  • Odpowiedz