Wpis z mikrobloga

Myślicie ze jeśli pójdę na Rokse to nabiorę trochę więcej pewności siebie, będę bardziej zadowolony z życia tzn ogólnie jakkolwiek zacznę być bo obecnie nie jestem wcale, zacznę zagadywac do dziewczyn i moje kompleksy zmniejszą się do wielkości mojego benizka czy będzie tylko gorzej i spotkanie będzie tragiczne?
#przegryw

Będzie lepiej?

• Będzie Miruś 17.1% (14)
  • Jeszcze jak! 17.1% (14)
  • Zapomnij Mireczku 65.9% (54)

Oddanych głosów: 82

• 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MadeleineDawson: p---------a jest legalna skarbenku i zapewniam cie ze nikt tutaj nikogo nie zmusza, dziewczyny pracuja bo to spora $$$, 400zl to jest ok na ladna i mloda, ale sa po 600zl 800zl + itp na ktore mnie na razie nie stac, kobiety mam w dupie ale s--s lubie dlatego korzystam z uslug s--s-terapeutek
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Przegrywiusz: Albo tak, albo nie. Sam powinieneś wiedzieć najlepiej. Jeżeli uważasz, że ci to nie zaszkodzi, to próbuj. Mimo wszystko zawsze na pierwszy raz najlepsza będzie wartościowa, normalna dziewczyna, która zaakceptuje pierwsze, ewentualne porażki. Dla normalnej dziewczyny to, że jesteś prawiczkiem jest bardzo fajne mimo wszystko. Też wolisz mieć dziewice, nie?

Jak jednak masz załóżmy 30 lat i dalej nic, to idź i se nawet karnet wykup.
  • Odpowiedz
Nieudacznk życiowy się szmaci z k---ą i mu samoocena wzrasta hahahahahahahahaha.

Chyba już niżej w przegrywie upaść nie można.

@MadeleineDawson:
Typowe różowe, że ruchanie to jakiś wyznacznik tego czy jesteś nieudacznikiem czy nie XD. Otóż nie, to co masz między nogami jest warte kilka papierków, moja ''droga''. I nie jest wyznacznikiem niczego, a już na pewno nie tego czy ktoś sobie radzi w życiu ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@TestoDepot też mnie to bawi. Ja np. obecnie chodzę tylko na divy - wcześniej przeplatalem to onsami z tindera, ale ten się strasznie stoczył przez ostatni rok. Pełno tam atencjuszek i weź się w tym bagnie babraj. A diva to komfort - jak mnie ciśnie, to jeden telefon i zaraz mam segzy.
  • Odpowiedz
@womendown: @TestoDepot @AssRock zwróćcie proszę uwagę, jak wywaloną w kosmos samoocenę mają #rozowepaski. Nazywają singla przegrywem tylko dlatego, ze nie ma partnerki. Niewazne ze sie dobrze zarabia, ma zgrana paczkę przyjaciół, hobby, chodzi się na s--s z pięknymi kobietami na #roksa i jest się ogólnie bardzo zadowolonym z życia. One są zbyt ograniczone, by pojąć, ze mozna byc szczesliwym bez ich ogromnej listy
  • Odpowiedz
@TestoDepot: No wiesz...ja nigdy płacić za s--s nie musiałam. No i mam tabuny zainteresowanych, więc mogę przebierać w nich do woli, jeżeli chcę. Dlatego nie wiem jak to jest bulić czy przyjmować hajs za s--s.
I nie - mnie bawi to, że się jarasz, że płacisz 600 zł za jeden s--s :D :D :D :D :D
Opowiem mojej pacjentce, która była call-girl. Jak usłyszy, że ktoś się chwali "wydaje 600
  • Odpowiedz
@TestoDepot: Hahahahahahahah - jedyna klasa o jakiej słyszałeś - to ta w której byłeś, a po zebraniu dostawałeś łomot od patoli wśród której się obracasz. Innego wytłumaczenia nie ma.
Nie - nie jestem rasowa. Pewnie dlatego, że nie jestem dziwką. Jak wspomniałam - to że ciebie nawet psy czy kundle nie były w stanie wychować - nie znaczy, że wszyscy mają taką patologię w domu.
Kończę dyskusję z czymś takim
  • Odpowiedz
od patoli wśród której się obracasz

@MadeleineDawson: to nie wiem kim jest osoba, która za wyznacznik tego czy komuś w życiu wyszło i nie jest nieudacznikiem podaje fakt, że chodzi na dziwki bądź nie - to trzeba być juz zupełnym planktonem intelektualnym i ostatnim prymitywem XD. Otóż nie, c--a nie ma takiej wartości jak ci się wydaje i wokół niej nie kręci się świat żeby to był wyznacznik czegokolwiek.

o
  • Odpowiedz