@szklisty gratki ;) ja 06.01.2020 stwierdziłem, że już przesadziłem- 98 kg przy 182 cm. Wczoraj waga wskazala 89.8 ;) bez treningów i jakiejś szczególnej diety (jedynie odrzucilem słodkie napoje i codzienne jedzenie chipsów)
@Fadamil: kurła podobne statsy. W styczniu ograniczyłem alk do minimum vs regularne cotygodniowe picie, odrzuciłem słodkie, w miarę jakieś regularne ćwiczenia siłowe w domu i lepsze odżywianie trochę (przynajmniej brka fast foodow). I co, waga się podniosła z 95 na 97. Super biologia k---a.
@Rasth mój dzień wyglądał Tak: Do 16 nic nie jadłem, o 16 paczka chipsów (przynajmniej 200 gram) i pozniej solidny obiad o 19. Do tego 2l coli codziennie... Cóż... W moim przypadku okazało się, że bardzo się zaniedbalem A mój metabolizm jest w bardzo dobrym stanie. Z dwa lata to trwało
@DirtyPietr: @szklisty: @Rasth: do tego używa się deficytu kalorycznego a nie ,,zdrowego jedzenia”. Wiele razy redukowałem jedząc codziennie paczkę czipsów czy cała czekoladę na sen.
@Rasth: Jak k---a każdy grubas: ja dużo nie jem a jak podliczy w mfp czy fitatu to wyjdzie z 4k. Ja w 500kcal opierdziele wielki obiad, dla innego to będzie 2 batoniki, jedna kanapka z tłustym serem mięsem i majonezem. Wiec nie pisz ze mało jesz jak nie liczyłeś niczego z kalkulatorem kalorii. Tak samo płaczą chudoklatesi po 50kg ze jedzą non stop a nie mogą przytyć a jak policzy
@Rasth: A twoje zmniejszenie picia z chlania na popijanie, odstawienie fast foodow i ,,regularne ćwiczenia” to mało mówi. Domowy obiad 2-3x może mieć więcej kcal niż Burger z Macdonalda.
Po prawie 14 latach życia w Krakowie wyjeżdżam sobie właśnie do Szczecina (gdzie m.in. będę mógł już otwarcie wyjść na dwór, w tym nad morze haha). Rzućcie ze dwa plusiki na dobry początek (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@szklisty: ja bym poczytał
Do 16 nic nie jadłem, o 16 paczka chipsów (przynajmniej 200 gram) i pozniej solidny obiad o 19. Do tego 2l coli codziennie...
Cóż... W moim przypadku okazało się, że bardzo się zaniedbalem A mój metabolizm jest w bardzo dobrym stanie. Z dwa lata to trwało
źródło: comment_15817597757TmYrnpRaHQkZjVNhJAUDA.jpg
PobierzJa w 500kcal opierdziele wielki obiad, dla innego to będzie 2 batoniki, jedna kanapka z tłustym serem mięsem i majonezem.
Wiec nie pisz ze mało jesz jak nie liczyłeś niczego z kalkulatorem kalorii.
Tak samo płaczą chudoklatesi po 50kg ze jedzą non stop a nie mogą przytyć a jak policzy
Domowy obiad 2-3x może mieć więcej kcal niż Burger z Macdonalda.