@Sckb Ale kurde, ten agrobiznes ma sens rence i nogi. Na dole lecą sobie ceny warzywek itp. Plus zawsze jakieś newsy z świata rolnictwa lecą. Dziadkowie to zawsze oglądali ( ͡°͜ʖ͡°)
@Arek817: ! Sam to zawsze oglądałem i w sumie nadal oglądam, bo w tym kręgu się obracam. I powiem Ci, że ze wszystkich wiadomości jakie nadają różne stację telewizyjne te są najmniej zależne od partii rządzącej.
@Arek817: Te ceny zawsze były oderwane od rzeczywistości, dotyczyły chyba kontraktów terminowych a nie aktualnych cen rynkowych. Ale jeżeli chodzi o merytoryke to był to bardzo dobrze prowadzony program. Pochodzę ze wsi to wszyscy przerywali prace. U mnie w domu obiad był zawsze zaplanowany pod agrobiznes.
Jaka można mieć tutaj motywację do pracy skoro jakiś cięć będzie zarabiał tyle co ja na magazynie. Automatycznie moje chcecie do pracy są zerowe więc daje z siebie minimum. Nie warto się starać bo można dorobić się tylko garba. #pracbaza #inflacja
Mirki gdbyście cofnęli czas o 26 lat do dnia: 5 września 1994 r., w programie telewizyjnym zobaczylibyście to:
Co tam się działo w odcinkach 1-215? (ಠ‸ಠ) i dlaczego od 216 nagle zaczęło pasować bardziej do naszej rzeczywistości?
Blake, Crystal i ta suka Alexix...
Komentarz usunięty przez autora