Wpis z mikrobloga

https://unherd.com/2020/02/why-incels-are-the-losers-in-the-age-of-tinder/

#przegryw ##!$%@? #tfnogf #blackpill

Najnowszy artykuł na temat tendencji wzrostowej inceldomu. Przyspieszający rozwój technologii i era Tindera sprawiły że już teraz blisko 30% populacji mężczyzn w Stanach przyznało że nigdy nie było w związku ani nawet nie trzymało za rękę. A obecny rozkład przedstawia się tak że 78% kobiet walczy o 20% najlepszych mężczyzn. I nie kryją się z tym nawet tabloidy.
Mężczyźni w mimowolnym celibacie to najwięksi przegrani ery Tindera. Dlatego teraz dosłownie powstają takie rzeczy jak kult spermy na #nofap i dosłownie tworzenie wokół retencji nasienia całej mitologii i sekty. Wierzenie w magiczne mitomaństwo mewingu. Oraz to że jeśli nie dotkniesz siusiaka przez 90 dni to nagle wszystkie laski będą się za tobą oglądać.

Dodajmy do tego radykalizację takich ruchów copowych jak MGTOW, gdzie folią i cope jest tak duża że ci ludzie są podatni na wszystko, r/niceguys itd.

Dodam jedynie że fora dla inceli okupują jedynie nieatrakcyjni, autystyczni oraz inni rasowo mężczyźni niż biali. Nie znajdziecie tam facetów poniżej 6/10 a jeśli znajdziecie to na 100% cierpią na autyzm

Będzie tylko gorzej.
  • 19
  • Odpowiedz
@Jacob10294JJ: Znam to pojęcie tak jak ricecel itp. ja myślę że ilość "inceli" jest porównywalna we wszystkich krajach bo kobiety mają coraz większe wymagania. Ale jak ja dożyje starości to to wszystko j****e i zmieni się o 180 stopni
  • Odpowiedz