Wpis z mikrobloga

• 1
@Krzysztof93: Niebieski tydzień temu dzwonił, żeby zarezerwować stolik w restauracji na piątek to powiedzieli, że od dwóch tygodni nie mają już nic wolnego na ten dzień, więc zarezerwował na sobotę. Piątkowy wieczór spędzimy oglądając jakiś serial albo film, jedząc chipsy i popijając piwko ( )
  • Odpowiedz
  • 2
@MrProject: Czemu dzień kobiet? Myślę, że obdarują się wzajemnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Filareta: oboje są chyba lvl 18 ( na pewno on, ona może być z rok młodsza ewentualnie), oboje się jeszcze uczą, nie pracują (no młody czasem jeździ gdzieś tam na jakieś dorywcze fuchy) więc te prezenty raczej jakieś specjalnie drogie nie będą, bo kto normalny ciągnie od rodziców 50+ na prezent
  • Odpowiedz
@talmeisa: no jakby ona kupiła mi np. LEGO jakiś zestaw a on jej tylko czekoladki to jednak przypau. A zestawy LEGO nie są drogie. Poza tym mają swoje kieszonkowe za które ten prezent mogą kupić. Najlepszym rozwiązaniem jest dogadanie się tak jak ty to zrobiłaś
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@talmeisa: my z niebieskim jakoś niespecjalnie obchodzimy walentynki. To znaczy ja bym mogła, bo to w sumie fajna okazja, żebyś się do siebie zbliżyć, pójść na randkę, spędzić fajnie czas. IMO prezenty to trochę przesada, ja jak co roku daję jakiś słodycz. W tym roku to standard - lizak w kształcie serca. Może się ucieszy
  • Odpowiedz
  • 1
@Amestris: Ja zawsze przesadzam z prezentami w sumie z każdej okazji, nigdy nie mogę się zdecydować na jedną rzecz i przekraczam swój budżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale dawanie prezentów sprawia mi ogromną przyjemność
  • Odpowiedz