Wpis z mikrobloga

@talmeisa: zadziwiające, że wykopkow idzie kupic takim postem xD w dodatku podrobienie prawdziwości części tej rozmowy, albo nawet sfalsyfikowanie jej całości to kwestia minuty edytowania kodu źródłowego strony, ew. użycie jakiegoś generatora xD

mało tego, zadziwiające jest też to (albo i nie, bo wykop to z reguły portal który kieruje się prostymi instynktami), że wiedziałaś, ażeby kierować taki post w stronę wykopków i jeszcze dostaniesz przyklask xD Zadziwiające jest też
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@paragony: można też spędzić dzień w każdy inny dzień xD dla mnie najważniejsze jest pamiętać o sobie, a miło bardzo dać komuś coś, co ucieszy drugą osobę. A walentynki to fajna okazja, żeby się odwalić i pójść na jakąś randkę i załamują mnie ludzie używający argumentu "w inny dzień też można" - no można, ale w ten też można xD
  • Odpowiedz
  • 2
@MrProject: bo nie może chłopak dać dziewczynie kwiatów, a ona mu czekoladek? XD przecież z postu OPki nie wynika, że dziewczyna tego kuzyna nie planuje nic kupić swojemu chłopakowi
  • Odpowiedz
@banjo można jak najbardziej iść do wypełnionego po brzegi kina, można iść do wypełnionej po brzegi restauracji można też poczekać na wolny stolik sobie na dworze albo stojąc w środku nad innym stolikiem i psując tym swoim staniem/czekaniem kolację innej parze, można iść gdziekolwiek przecież wszędzie będą tłumy, wszędzie będzie długi czas oczekiwania na jedzenie. Można zachować się jak wszyscy i ruszyć w jednym momencie na miasto bo tak nakazuje instynkt
  • Odpowiedz
  • 2
@Krzysztof93: można też zrobić kolację w domu, nie wiem co się usrałeś xD można też iść kolejnego dnia i tak spędzić walentynki, a czy ja gdzieś napisałam, że to musi być w piątek 14lutego? Ja planuję spędzić walentynki w sobotę i uważam, że to dalej walentynki xD nie zesraj się xd
  • Odpowiedz