Wpis z mikrobloga

@MiQ27: Zobaczymy co to za rewolucja się szykuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie wiem czy 32bit ma wpływ na obsługę wielu wątków, ale to drugie chyba ważniejsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@xandra: @Tomahawk: Też mi coś tutaj śmierdzi, synth zapowiada się bardzo zacnie, cena mega przystępna. Coś mi się wydaje że albo z czasem zacznie być płatny, albo okaże się że za 1 jurka dostanie się jakąś wersję ograniczoną :D
  • Odpowiedz
@BooB: @kolnay1: @Tomahawk: Jest sporo fajnych darmowych synthów czy takich, które stały się darmowe. W innym filmie zapowiadającym ten syntezator mówi, że miał farta i stać go było na sprzęt i oprogramowanie. Teraz chciałby coś dać od siebie dla każdego. Poza tym jest producentem i DJem (o którym wcześniej nie słyszałam), więc odrobina promocji swojej muzy też nie zaszkodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°
xandra - @BooB: @kolnay1: @Tomahawk: Jest sporo fajnych darmowych synthów czy takich,...
  • Odpowiedz
@xandra: > @MiQ27: Zobaczymy co to za rewolucja się szykuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie wiem czy 32bit ma wpływ na obsługę wielu wątków, ale to drugie chyba ważniejsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@xandra: Nie odpalisz tego na żadnym maku który ma nowszy OS :/
  • Odpowiedz
Poza tym jest producentem i DJem (o którym wcześniej nie słyszałam)

@xandra: Chłop robił kiedyś przyzwoity tech-trance, teraz to nei wiem, bo nie słucham go już. :d
Zielczan - > Poza tym jest producentem i DJem (o którym wcześniej nie słyszałam)

@...
  • Odpowiedz
@xandra: Ummet skompilował to bodajże w SynthMakerze, ze wszystkimi jego ograniczeniami (w tym te nieszczęsne 32b).
Przepisanie tego na natywne 64b wymagałoby sporo pieniędzy (to pewnie najmniejszy problem), czasu i wiedzy, a Ummet pewnie dłubał wersję Pro swojej wtyczki w wolnych chwilach dla relaksu. Kasę może zarobić później na presetach, nie każdy lubi i potrafi ukręcić dobre brzmienia.
MiQ27 - @xandra: Ummet skompilował to bodajże w SynthMakerze, ze wszystkimi jego ogra...
  • Odpowiedz
Poza tym jest producentem i DJem (o którym wcześniej nie słyszałam)

@xandra: Jeśli nie jesteś fanką EDM, to właściwie nic dziwnego. Sporo jego utworów było bardzo popularnych w okresie największego boomu na tego typu muzykę, czyli jakoś w okolicach 2013 roku.
  • Odpowiedz