Aktywne Wpisy

wujek_srednia_rada +2053
Jestem aktualnie w Hiszpanii, jeżdżę sobie wynajętym Seatem i tak się dzisiaj zapędziłem, że wjechałem pod prąd w jednokierunkową XD
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.

Salido +628
Minął 41. (z 66) dzień wakacji.
NIKT NIE ZGINĄŁ!!!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 0 wypadków śmiertelnych w których zginęło 0 osób.
164
NIKT NIE ZGINĄŁ!!!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 0 wypadków śmiertelnych w których zginęło 0 osób.
164
źródło: 1-453841-26
Pobierz

#slask #chorzow #urbanistyka
źródło: comment_1581500162c5Zd8O6vkVbCazLuMmp4E9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1581504064N1asoWwhj4adOPSMJXwJw0.jpg
Pobierzźródło: comment_1581504865GwbYcKs357b37MKy6SPDDD.jpg
Pobierzźródło: comment_1581506969YSg39DtJMOltsGr68ru5vX.jpg
Pobierznie no żartuję, Chorzów jest okropny, cala armia krajowa jest paskudna, biadacz syf kiła i mogiła, kaliny i okolice hajduckiej nie lepsze. Zalety Chorzowa to chyba tylko park śląski i ewentualnie park róż, nawet deptak wygląda okropnie xd
I tak juz slask jest mniej paskudny niz 10 lat temu. Chociaz jak sie wyprowadzalem bardziej na polnoc to myslalem, ze bede bardziej tesknic. A teraz jak co pare miesiecy jestem na slasku to dopiero widze jak miejscami jest brzydko (nawet w katowicach, ktore
źródło: comment_1581510828QdXvy7zA1ZSzO3hhoHEnzF.jpg
Pobierz