Aktywne Wpisy
nat_soc +1
Janek_dzbanek +31
#psy #pokazpsa #zwierzaczki #zalesie
Właśnie dzwonił weterynarz i powiedział, że pies umarł. W szpitalu, w samotności, bez głaskania opiekunów. Miał 4 lata.
W niedzielę biegał, szczekał, z chęcią wychodził na spacery. Dzisiaj rano jeszcze mówiłem mu w domu, przed tym jak pojechał do weterynarza, że wszystko będzie dobrze i niedługo znów będzie jadł jego ulubione ciasteczka. Okłamałem go :/
Nie życzę żadnemu z Waszych psów, kotów, czy innych #smiesznypiesek takiej śmierci pupila.
Właśnie dzwonił weterynarz i powiedział, że pies umarł. W szpitalu, w samotności, bez głaskania opiekunów. Miał 4 lata.
W niedzielę biegał, szczekał, z chęcią wychodził na spacery. Dzisiaj rano jeszcze mówiłem mu w domu, przed tym jak pojechał do weterynarza, że wszystko będzie dobrze i niedługo znów będzie jadł jego ulubione ciasteczka. Okłamałem go :/
Nie życzę żadnemu z Waszych psów, kotów, czy innych #smiesznypiesek takiej śmierci pupila.
@Xaveri: A powinny być #!$%@? spalinowe! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Xaveri: stacji paliw nie budują na przypadkowych parkingach bez kanalizacji
Zagrożenia nie ma, wyprowadzenia są na górze, różnicówka w ładowarkach itd. Ta stacja cały czas działała (ale informowała kierowców, że jest zamknięta). Wyposażenie jest na górce: https://www.getreading.co.uk/news/reading-berkshire-news/pub-hotel-hit-severe-flooding-17460198