Aktywne Wpisy
PanZbigniew +928
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

marcelus +141
Nie macie wrażenia, że ludzie zluzowali z petardami w #sylwester?
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska
Pamiętam jeszcze parę lat temu, strzelanie zaczynało się zaraz po zmroku, o północy po prostu się wzmacniało, dużo ludzi strzelało jeszcze w Nowy Rok. A w tym roku przed 12 słyszałem dosłownie pojedyncze strzały, jeszcze mniej w Nowy Rok. Czyżby naród zaczął mądrzeć?
#kiciochpyta #polska lska

źródło: comment_1581251679jngXjSe6mMByKaPXM0fRm9.jpg
PobierzJestem na razie w gold I w 3 vs 3 i tak się waham między silver III, a właśnie goldem.
G2 lubię, ale to z lola, nie z rocketa. A czarno biały dominus po prostu mi się podoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na video jeszcze większość Octane ale ostatnio już tylko Dominus.
Noo chyba że to bramki tylko z oficjalnych meczyków, to wtedy też inaczej.
Jak chcesz wariata z niemożliwym do ogarnięcia skillem to Muirie będzie tym kogo szukasz, tylko że on nie jest pro
Nie noo, ja wiem, że profesjonalny team to inna sprawa. Ale to nie zmienia faktu, że dla mnie gole są bez szału i
Można mówić że się jest GC i to wszystko ale to nigdy nie było prawdą.
1v1 ScrubKilla - polecam oglądać, praktycznie nigdy nie traci prędkości nawet jak dostaje bumpa to odzyskuje kontrolę nad autem w moment, podobno najlepszy obrońca
W csie jest podobnie, teraz każdy pros dobrze strzela, ale wygrywa ta drużyna, która ma lepszą taktykę, lepiej się ustawia itd.
A to, że GC nie jest najwyższą rangą to wiadomo. W każdej grze najwyższa ranga to nadal
Nie wiem jak na PC ale w aplikacji wyłącza wykop z błędem xd
@sodomek: Jestem za słaby, nie gram i nie skupiam się na rankedach itp. Znajdzie się kilka powodów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Noo chyba że będę miał z kilka tysięcy godzin to może jakoś się uda xD