Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Tak_masz_racje: ja wiem że bez szału, przecież nie ma nic prostszego niż znaleźć się zawsze tam gdzie trzeba ( ͡~ ͜ʖ ͡°) pamiętaj że mówimy o zawodowym graczu a to nie jest GC, możesz być GC w 1v1 a ScrubKilla cię rozjedzie tak jak ty p1
Jak chcesz wariata z niemożliwym do ogarnięcia skillem to Muirie będzie tym kogo szukasz, tylko że on nie jest pro i
sodomek - @Takmaszracje: ja wiem że bez szału, przecież nie ma nic prostszego niż zna...
ja wiem że bez szału, przecież nie ma nic prostszego niż znaleźć się zawsze tam gdzie trzeba ( ͡~ ͜ʖ ͡°) pamiętaj że mówimy o zawodowym graczu a to nie jest GC, możesz być GC w 1v1 a ScrubKilla cię rozjedzie tak jak ty p1

Nie noo, ja wiem, że profesjonalny team to inna sprawa. Ale to nie zmienia faktu, że dla mnie gole są bez szału i
  • 1
@Tak_masz_racje: bo RLCS to w gruncie rzeczy prosta sprawa - pro mechanika gry, pro czytanie boiska żeby być tam gdzie trzeba, pro zarządzanie boostem i to wszystko z niewiarygodną prędkością gry.
Można mówić że się jest GC i to wszystko ale to nigdy nie było prawdą.
1v1 ScrubKilla - polecam oglądać, praktycznie nigdy nie traci prędkości nawet jak dostaje bumpa to odzyskuje kontrolę nad autem w moment, podobno najlepszy obrońca w
@sodomek: Moim zdaniem na najwyższym poziomie to ludzie już mniej więcej mają takiego samego skilla. Wszystko już się rozchodzi o to jakie ma się zgranie w teamie, jak się rozumie grę itp.
W csie jest podobnie, teraz każdy pros dobrze strzela, ale wygrywa ta drużyna, która ma lepszą taktykę, lepiej się ustawia itd.
A to, że GC nie jest najwyższą rangą to wiadomo. W każdej grze najwyższa ranga to nadal za
  • 0
@Tak_masz_racje: skąd takie przekonanie że nie osiągniesz GC? Polecam i to bardzo obejrzeć tą serię od Squishy road to GC 2v2 - naprawdę warto obejrzeć i co sam Squishy ma do powiedzenia. Gość będąc smurfem gra na takim luzie, wygrywa mecz na C2 grając 1v2 a przez całą serię nie robi żadnych mechanik które wymagają tysięcy godzin w grze (z drobnymi wyjątkami ale jak sam mówi to przez pamięć mięśni i
skąd takie przekonanie że nie osiągniesz GC?

@sodomek: Jestem za słaby, nie gram i nie skupiam się na rankedach itp. Znajdzie się kilka powodów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Noo chyba że będę miał z kilka tysięcy godzin to może jakoś się uda xD