Wpis z mikrobloga

Mirki czy ktoś miał może problem z COREELEC, który polega na tym, że:

Mam wtyczkę od TV (PVR IPTV SIMPLE CLIENT) i wtyczki wideo (np. FANFILM, SCRUBS V2). I teraz jak po włączeniu KODI najpierw odpalę TV, to kanały działają ładnie. Jeśli następnie chciałbym odpalić jakiś film we wtyczce wideo, to niby film się uruchomi ale nie ma ani obrazu ani dźwięku (pokazuje tylko upływający czas filmu). I teraz jeśli wrócę to wtyczki TV, to tu już też kanały się nie włączą.

W drugą stronę też to działa. Jeśli po resecie KODI najpierw włączę wtyczkę wideo, to filmy normalnie się odpalają i jest cacy. Ale jeśli następnie chciałbym włączyć TV, to żaden kanał już się nie włączy. I jeśli znowu wejdę we wtyczkę wideo, to tu już też nic nie zadziała. Pomaga tylko reset urządzenia ale po nim wszystko zaczyna się od początku.

Działa albo TV albo wideo. Razem to nie chce działać. Nie wiem co robię źle. COREELEC jest świeżo wgrany na kartę SD.

#kodi, #kodiwpigulce, #coreelec, #iptv, #fanfilm
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eszemene: ( ͡° ͜ʖ ͡°) OK. Wrócę do domu, to zapodam logi. U mnie też TV działa bez problemu. Do momentu jak nie odpalę filmu jakiegoś. Wtedy jest pusty ekran z paskiem postępu filmu. A jak wrócę do TV to wtedy już niestety nie działa. No i na odwrót też jest tak samo. Ogólnie wygląda to tak jak poniżej:

Pierwszy stan: Odpalam TV (działa) > odpalam
  • Odpowiedz