Wpis z mikrobloga

Ostatnio pojawiły się głosy że wrzucam stare i nieaktualne zdjęcia, tak więc, dzisiaj będzie coś na czasie

Ze specjalną dedykacją dla @Sepzpietryny który napisał wczoraj:

Wrzucisz kiedyś jakieś zdjęcie które ma mniej niż 10 lat? Może aktualne zdjęcia kamienic w Łodzi?

#codziennalodz #lodz
B.....s - Ostatnio pojawiły się głosy że wrzucam stare i nieaktualne zdjęcia, tak wię...

źródło: comment_CV3B3Cx9qhRGVXrx7LiBbuM28zE5Tlat.jpg

Pobierz
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ostatnio pojawiły się głosy że wrzucam stare i nieaktualne zdjęcia, tak więc, dzisiaj będzie coś na czasie

A jak to zdjęcie ma udowodnić mi, osobie która nigdy w Łodzi nie była, że to zdjęcie jest na czasie a nie na przykład z 2006 roku? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Fichtner: Byłem i widziałem, remontów raczej nie stwierzdono Zdjęć nie robiłem ale wiem jak jest, to nic złego bo w każdym mieście są takie miejsca ale dla wielu wykopków tylko w Łodzi a największej ruiny u siebie nie zauważą.
Poznań
  • Odpowiedz
@Sepzpietryny nadal ta kamienica jest w lepszym stanie niż cała Łódź, przecież w Łodzi jest tak jakby większość kamienic była zamiast frontem to podwórkami odwrócona do głównych ulic
  • Odpowiedz
@Sepzpietryny bywam przejazdem, zawsze mam traumę. W 2007 zrobiłem wycieczkę z lokalnym przewodnikiem po łódzkich podwórkach, poruszająca przygoda, ma to swój urok, ale czas na zmiany
  • Odpowiedz