Aktywne Wpisy

Hej, proszę o opinię. Rekrutując się na AGH dostałem się na inżynierię obliczeniową, która wydaje się ciekawa pod względem matematyczno-informatycznym, a nie dostałem się na elektronikę (w tym roku próg był dużo wyższy niż w poprzednim). Dodatkowo najprawdopodobniej dostanę się na prz na elektronikę i automatykę i robotykę. Jeżeli chodzi o zainteresowania i preferencje, to chciałem kierunku łączącego wiele dziedzin jak właśnie elektronika, by później móc wyjechać na kilka lat za granicę
Co powinienem zrobić na twoim miejscu?
- Inżynieria obliczeniowa na AGH 36.6% (204)
- Automatyka i robotyka PRZ 33.2% (185)
- Elektronika PRZ 13.4% (75)
- Ryzykować i czekać na 2 turę na elektronikę AGH 16.8% (94)

kamil-tumuletz +370
Tak działa wolny rynek frajerzy, gdyby sól fizjologiczna nie byłaby warta 700$ to nikt by tyle nie płacił tylko negocjowałby dolar dwajścia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚ #antykapitalizm
Polaki robaki obudzą się w jeszcze większym gównie przekonane że wszystko to wina lewactwa i związków zawodowych co ciemiężyły psiembiorców
Komunis (ojezu):
1. Brak regulacji cenowych: w USA nie ma centralnego nadzoru nad cenami usług medycznych.
Polaki robaki obudzą się w jeszcze większym gównie przekonane że wszystko to wina lewactwa i związków zawodowych co ciemiężyły psiembiorców
Komunis (ojezu):
1. Brak regulacji cenowych: w USA nie ma centralnego nadzoru nad cenami usług medycznych.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: comment_nNqx70g98S8fhvGiMumjMAyWk7CS0nBW.jpg
Pobierz@rbk17: game dev story
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_wg91RGBTuz4eZpOdKP3cO6HR0HljRJjk.jpg
Pobierz