Aktywne Wpisy
PodniebnyMurzyn +352
Wykopki: BETONOZAA!! WSZYSTKO ZABUDOWANE!! PATODEWELOPERKA WSZEDZIE!11 BLOK PRZY BLOKU!!
Też wykopki: DLACZEGO NIKT NIC NIE ROBI Z RODZINNYMI OGRODKAMI DZIALKOWYMI? ZABUDOWAC W 50% BUDYNKAMI
https://wykop.pl/wpis/75064595/nieruchomosci-warszawa-przemysleniazdupy-czemu-nik
#wykopfejs #bekazpodludzi #nieruchomosci
Też wykopki: DLACZEGO NIKT NIC NIE ROBI Z RODZINNYMI OGRODKAMI DZIALKOWYMI? ZABUDOWAC W 50% BUDYNKAMI
https://wykop.pl/wpis/75064595/nieruchomosci-warszawa-przemysleniazdupy-czemu-nik
#wykopfejs #bekazpodludzi #nieruchomosci
Metodzik +229
=====================[DARMOWA GRA NA GOG]===================
FlatOut za D̲A̲R̲M̲O̲ w GOG
OCENA
METASCORE: 71 / USER SCORE 7.7
STEAM: Bardzo pozytywne (4,033 ocen)
DATA WYDANIA: 7 grudnia 2005
AKTUALNE❗ do 17.02 godzina 15:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca epic zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane. Jest też tam informacja jak się usunąć z listy
FlatOut za D̲A̲R̲M̲O̲ w GOG
OCENA
METASCORE: 71 / USER SCORE 7.7
STEAM: Bardzo pozytywne (4,033 ocen)
DATA WYDANIA: 7 grudnia 2005
AKTUALNE❗ do 17.02 godzina 15:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych z tagu #metodzikpoleca epic zapraszam do plusowania TEGO WPISU oraz obserwowania. Znalezione informację dotyczące nowych darmowych ofert będą na bieżąco dodawane. Jest też tam informacja jak się usunąć z listy
Bo jestem nieobeznany w takich tematach a nie chcę kupować niepotrzebnie.
Na dworze mamy jak widać tak temperatury od 0 do 10 stopni. Zależy od dnia. Chciałbym wiedzieć jak najlepiej się ubrać. Dodam od razu, że mogę kupić sobie odpowiedni sprzęt. Cena nie gra zbytnio roli.
Ale do rzeczy. Czy na koszulkę termoaktywną, jeżeli założę typową bluzę rowerową, wiadomo odpowiednio dopasowaną, która odprowadza pot itd. nie będzie mi zimno? Dodam, że to bluza przeznaczona na okres jesień-zima. Czy musiałbym dokupić jeszcze typową kurtkę rowerową czy może być jakaś zwykła wiatrówka czy nawet i nie trzeba?
Druga sprawa to getry. Też na sezon jesień-zima. Czy to wystarczy, czy będę marznął?
Trzecia sprawa, ale to raczej chyba jednak oczywiste. Nie mam butów zimowych. Nawet takich na rower. Rozumiem, że jazda w zwykłych adikach to zły pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º) ?
Dodam jeszcze, że ja raczej buszuję po lasach czy też szutrach. Więc nie jeżdżę po mieście czy też szosach.
Może to i głupie, bo " powinienem sam sprawdzić " ale nie ma nawet jak, skoro takiego sprzętu nie mam :P.
#zakupy #odziezrowerowa
Na dłuższy czas ochraniacze na buty.