@Therion95: Jak dla mnie nie. Podstawowa zasada wesel - ludzie muszą znać piosenki. Wbrew pozorom, nie jest to mega znana piosenka. Drugie nie - folk XD
Jak chcesz coś mega gitarowego, to jakiś Santana, Clapton... A jak coś do poskakania to wiadomix - AC/DC, Jump - Van Halen, Eye of the Tiger. Niestety, na weselach trzeba grać gnioty, których słuchało się już milion razy. ;)
@Therion95: ja bym tańczyła :D u nas leciało kilka metalowych nut (w tym folk metal) po 2 w nocy i mnóstwo ludzi z pozostałych niedobitków skakało i tańczyło razem z nami (⌐͡■͜ʖ͡■)
@MrFruu: DJów dwóch. :) Tzn jeden w sumie to wodzirej. A co w folku, zwłaszcza skocznym, nie tak? Ja wiem że to nie jest muzyka dominująca na weselach ale jeśli całe wesele jest utrzymane w stylu boho/rustykalnym to czemu nie? @kijanka23: To może rzeczywiście zostawie to do puszczania jeszcze później w nocy. :)
Jak chcesz coś mega gitarowego, to jakiś Santana, Clapton... A jak coś do poskakania to wiadomix - AC/DC, Jump - Van Halen, Eye of the Tiger. Niestety, na weselach trzeba grać gnioty, których słuchało się już milion razy. ;)
DJ czy kapela?
@kijanka23: To może rzeczywiście zostawie to do puszczania jeszcze później w nocy. :)