Aktywne Wpisy
OVHcloud +90
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +464
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Nie mówiąc już o argumentowaniu przeciwko Unii, bo mamy droższy prąd i nasza gospodarka traci na tym więcej niż na obecności w UE. Rozumowanie godne brata mojego znajomego który jest rolnikiem. Jego ulubiony argument przeciw UE był taki, że co prawda bez Unii nie miał by dopłat, ale paliwo by było po 2zł i i tak by wyszedł na tym na plus... (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Serio ktoś bierze ziomka poważnie jako kandydata na prezydenta Polski? Kogoś kto mówi, że Polsce było by lepiej gdyby była poza Unią? I jeszcze argumentuje, że przecież wcale nie musimy być w Unii, żeby handlować, bo to polega na wymianie dóbr i wcale by nam większe kraje wtedy nie narzucały swoich warunków do handlu.
No po prostu debil z tego Bosaka.
#bekazprawakow #bosak #bosak2020 #konfederacja #bekazpodludzi #polityka
@Allbis: a teraz sobie sprawdź cenę paliwa na Ukrainie. Serio myślisz, że w Polsce były by ceny jak w Rosji?
@wodzik: xD
Polecam jeszcze poczytać o tym jaki bilans ma Polska będąc w UE i ile musi płacić Norwegia. Przecież Polska teraz dostaje więcej niż zyskuje. Gdybyśmy chcieli być w strefie wolnego handlu nie będąc w UE musielibyśmy dopłacać. I to gruby hajs. W jaki sposób niby by się to
@Drakii: mogę się mylić, ale bardzo mocno wydaje mi się, że to firmy kupują uprawnienia do emisji CO2 od Polskiego rządu i właśnie do naszego budżetu i mają być przeznaczone właśnie na ograniczanie produkcji CO2 w przyszłości