Wpis z mikrobloga

@zielonestopylucyfera: XD, moje doświadczenie mówi co innego. Myślisz że jestem na tyle głupi aby pisać swoje przypuszczenia a nie na własnym doświadczeniu. Wiesz ile razy słyszałem, że jestem wartościowym facetem i mam dobre serce a laski traktowały mnie jak wycieraczkę. Ile gówna musiałem w związku przyjąć za to że chciałem aby kobieta miała ze mną jak najlepiej ? Im jesteś dla kobiety lepszy tym bardziej traktuje cię jak ścierwo.

Jak jednej
@zielonestopylucyfera: Jak najbardziej... po ostatnim związku chodziłem też do psychologa, bo skończyło się to dla mnie bardzo źle, miałem PTSD oraz próbą samobójczą, gdzie moja eks celowo chciała mnie do tego doprowadzić i była taką osobą że jakbym się zabił to by przyszła i napluła na mój grób i miała z tego satysfakcję. Ona była taką osobą że ją kręciło moje cierpienie i krzywda.

nie wiem czy kiedykolwiek będe w stanie
to przykre co Cię spotkało ale pamiętaj że to Ciebie nikt nie docenił, nie jesteś wszyscy więc nie dawaj głupich rad ze nie warto się starać

@Olga_Lengyel: Mógłbym polemizować długo na ten temat, bo czasami na prawdę nie warto i nie można przesadzać w tym. Zresztą zobacz komentarz kobiety pod Twoim.
@Olga_Lengyel: Dlaczego przyciągałes takie kobiety. Bo byłem taki i taki.. I ty piszesz jak taki jesteś to będziesz przyciągał toksyczne kobiety. ??? To już mamy wyjaśnione przecież. Czemu się "cofasz" w rozmowie zamiast iść do przodu, gdzie napisałem że czasami na prawdę nie warto i żebyś spojrzała na komentarz pod swoim :)

@zielonestopylucyfera: Ale człowiek to nie robot, ma się jakiś bagaż doświadczeń co wpływa na to jacy jesteśmy. Ja