Wpis z mikrobloga

@Mescuda: jakbym słyszał swojego starego. HURR DURR PIS NAJLEPSZY KURŁA RESZTA ZŁODZIEJE KURŁA. Jak kiedyś interesowałem się polityką i śledziłem wydarzenia, tak teraz jak słyszę nazwę którejkolwiek partii to mnie telepie.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Mescuda: coo, jaki ojciec xdd mój stary się tak w-----ł, że od 5 lat za nic w świecie nie włącza TVP, a jak mama która ma trochę w------e na politykę przełączy na TVP to jak to go triggeruje xD
  • Odpowiedz
@Mescuda: przejęcie telewizji w tak chamski sposób dało dużo więcej niż mogłem się spodziewać. Ludzie którzy nie czerpią informacji z innych źródeł są przekonani że to prawda. Moi rodzice na przykład oglądają codziennie tvpis ale tvn nie włącza bo kłamią wg nich xD
  • Odpowiedz
@Mescuda: jakbym słyszał swojego ojca - wykształcony człowiek, całe życie pracował na kierowniczych stanowiskach, jeźdźi na kontrakty na za granicę. 60+, ogląda tvp info, bo to mu łapie z naziemnej. ostatnio chodził i wygrażał sędziom, jacy to złodzieje, juszczyn pajac jeździ po jakiś sejmach a sam jakieś eksmisję biednym ludziom za 100 zł długu robił itp itd. skończył jak mu przypomniałem, że w latach 30 u naszych zachodnich sąsiadów to
  • Odpowiedz