Wpis z mikrobloga

@lazer: no pregabalina daje bardzo dobre efekty jako lek działający na GABA, ale w moim przypadku nie działa dłużej niż 2-3 miesiące, no i oczywiście jest to o wiele lepszy wybór niż alpra to zdecydowanie. Do leczenia jak najbardziej bardzo dobry wybór, ale nieraz te wpisy brzmią jakby ktoś chciał brać rekreacyjnie pregabaline jak np. właśnie alprazolam lub inne benzo.
Moim zdaniem jedyny potencjał jaki ma pregabalina to leczniczy a
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Tylex600: jak dla mnie to wlasnie tak jak pisalem pregabalina daje ciekawsze efekty rekreacyjne niz benzosy, ktore dla normalnego czlowieka nie cierpiacego na lęki, w stabilnym stanie emocjonalnym to wywolaja sennosc ewentualnie
a w przypadku pregabaliny jest jakas tam faza duzo bardziej intensywna i mogaca sie podobac, wiele osob po niej czuje dzialanie euforyczne a jak dla mnie to ona nawet ma nutke psychodeliczna w sobie xD ale z tego
  • Odpowiedz
@lazer: na początku faktycznie może było czuć jakieś tam efekty rekreacyjne, ale brałem ten lek głównie w celu leczniczym a w późniejszej fazie brania leku, wraz z czasem i rozwojem tolerancji, byłem już na dawkach rzędu 600mg dziennie i czułem jedynie efekt uspokajający. Ale na każdego może różnie ten lek działać tak jak mówisz.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Tylex600: no to wiesz jak bierzesz dawki codziennie 600 mg to dawką rekreacyjna dla ciebie by było pewnie z 1,5 g
wtedy pokazuje swoje mozliwosci i efekty chociaz jeśli nigdy się nie bralo tak duzo to wiadomo warto zacząć od mniejszej dawki
no i plus jest taki ze tolerancja bardzo szybko rosnie, codziennie tej fazy nie zaznasz bo na drugi dzien żeby ten sam efekt osiagnac to musialbys wziac ze
  • Odpowiedz