Wpis z mikrobloga

@Familiar: nie zmienia to faktu ze jako osoba niepełnosprwana jest zawiła,wredna i zarozumiała jak malo kto,tyle osób co ten zjeb pobanował tylko za to,ze ktos mial inne zdanie niz jego kucowaty idol...........szkoda gadac.....,ja to bym sie wstydził siedziec na jego miejscu na tych lajwach i,zeby ze mnie jeszcze taki zjeb jak axel ponizal i beke targał,a targal z niego nie raz beke i to publicznie i bedzie targal bo sraksel nikogo
@Familiar: panowie proponuje trochę powściągliwości. Owszem miałem pobobne zdanie, ale to wszystko zmienia. Pamietajmy, że brexon jest jeszcze nastolatkiem, szuka poparcia, uznania i kolegów, poczucia przynaleznosci, szacunku w grupie. To zrozumiałe w jego wieku. Jako moderator chce sie sprawdzić, zalezy mu, datego tańczy, jak mu axelio zagra, więc banował wedle wytycznych axelia. Proponuje zejść z brexona, zwłaszcza po fakcie, o jakim się dowiedzieliśmy. To nie jego wina, że się taki urodził,
#axeliocontent no i wyszło czemu Brexon jest jaki jest.

@Familiar: > @Familiar: czyli moderator to doslownie kaleka xD

@wesolyprzegryw: > nie zmienia to faktu ze jako osoba niepełnosprwana jest zawiła,wredna i zarozumiała

@SanczoPansa89:
jak by się komuś zrobiło żal tego kretyna to nie zapominajcie że na lajwach u kolegi kuca życzył @paulinastarahin aby jej dziecko urodziło się z daunem a na jeszcze innych lajwach wyzywał ludzi od szczurów
@teslagrad: LOL tęczowa torebka cię nie uwiera za bardzo, lewaku? xD Ujujuj, jaki szlachetny, mamy głaskać debila tylko dlatego że ma #!$%@? geny xD Brexona trzeba teraz cisnąć jeszcze bardziej, niech wie że miejsce kaleki jest w klinice eutanazyjnej jeśli nie potrafi zaoferować czegoś wartościowego innym ludziom. Mamy całe tabuny niepełnosprawnych którzy się przysługują społeczeństwu: malują obrazy które się ogląda dla przyjemności w muzeach, biorą udział w olimpiadach które się ogląda
@Familiar:nie wiem co napisac, bo to co napisal nie jest ciekawe :/ Znalazl ,,oparcie" w nie tych co trzeba i patola mu wyzera normalne myslenie uznajac, ze to co robi jest sluszne.

Skonczy sie tak, ze zostanie sam bo jego pato ,,ziomale" kopna go w dupe, a nowi (normalni) obczaja jego historie po czym odpuszcza znajomosc z nim.
@wesolyprzegryw: moja tęczowa torebka jest w sam raz. Głosowałem wcześniej na Kukiza, obecnie na Korwina, i podobnie mam przekonanie, że Unia powinna być zniszczona. To, że lubię posuwać twojego starego nie czyni mnie od razu lewakiem, gnido XD :P