Aktywne Wpisy
Tumurochir +469
Nie wierzę w to, co tu czytam.
Konrad był moim znajomym, jeszcze jakiś czas temu piliśmy sobie piwo w Łodzi. Oświadczył się Julii 10 dni temu. Do Poznania pojechali na wycieczkę, wstawiał na relacje zdjęcia z restauracji. To stąd morderca wiedział, gdzie są.
Napastnik był byłym chłopakiem Julii. Zerwała z nim kilka lat temu, z Konradem od 1,5 roku tworzyli szczęśliwy związek, planowali ślub. Typ wystalkował ich i przyjechał zabić. Dziewczyna widziała
Konrad był moim znajomym, jeszcze jakiś czas temu piliśmy sobie piwo w Łodzi. Oświadczył się Julii 10 dni temu. Do Poznania pojechali na wycieczkę, wstawiał na relacje zdjęcia z restauracji. To stąd morderca wiedział, gdzie są.
Napastnik był byłym chłopakiem Julii. Zerwała z nim kilka lat temu, z Konradem od 1,5 roku tworzyli szczęśliwy związek, planowali ślub. Typ wystalkował ich i przyjechał zabić. Dziewczyna widziała
ZACIENTY_CAPSLOCK +225
Mame jeszcze nie wie, że mieszkanie które remontowałem przez ostatni rok „pod wynajem” jest w rzeczywistości dla niej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Dzisiaj na swoje 50-te urodziny się dowie
Całe moje dzieciństwo mieszkaliśmy u dziadków bo mamy nie było stać na wynajem, a ja zawsze jej mówiłem, że jak dorosne to kupię nam 'dom' xd
#chwalesie
Całe moje dzieciństwo mieszkaliśmy u dziadków bo mamy nie było stać na wynajem, a ja zawsze jej mówiłem, że jak dorosne to kupię nam 'dom' xd
#chwalesie
W iOS masz wszystko bajecznie proste, piękne wsparcie (trudne słowo dla androidziarza), używasz telefonu rok a działa jak po wyjęciu z pudełka. Cudo.
Rozumiem Twój ból.
Używam już pol roku, a nadal mnie czasem szlag trafia.
W androidzie na luzie dajesz swoją tapetę, dzwonki, ustawiasz godzinę wysłania sms, dostosowujesz ekrany na pulpicie, pełne prostoty zgrywanie zdjec bez żadnych durnych iCloudow czy iTunesow, w aparacie brak tej dębilnej funkcji live...
Już się przyzwyczaiła do tego iOS, ale bardzo tęsknię
Komentarz usunięty przez autora
@r5678:
@chozi: przecież nie chodzi o to, że są androidy bez wejścia na słuchawki tylko o to, że nie ma ajfonów z wejściem
@poCoWamMojNumerTelefonu: Lepiej by #!$%@? zaczęli robić słuchawki pod USB C żebym nie musiał kupować #!$%@? przejściówek, bo bezprzewodowe to sobie można co najwyżej do dupy wsadzić. Wiem bo mam.
Jaki to wielki „wybór” modeli androida z minijackiem masz? Bo z tego co widzę, to jest najpierw wielka beka za apla, że coś robią, a potem droidki w topowych wersjach kopiują te rozwiązania (patrz wspomniany brak gniazd na słuchawki czy aparaty ułożone w obrzydliwej kostce - pixel 4).
#!$%@?ć całą tą
+ świetna nawigacja gestami (w android 10 już chyba też to jest)
+ przycisk wyciszania dzwonków
+ face ID działa rewelacyjnie
+ brak #!$%@? zakrzywionego ekranu
+ dobre filmy kręci
Na minus względem Samsunga s7:
- wifi się rozlacza z sieci które potrzebują zalogowania
- gorszy aparat
Komentarz usunięty przez autora
90 procent użytkowników* nie potrzebuje niczego więcej od telefonu.
Nie ma Jacka kwiiiik kwiiiik
Sam mam iPhone'a i jestem zadowolony. Pierwszy telefon, na który nie nie wkurzam.