#windows #windows7 #windows10 #informatyka #microsoft Czas i forma aktualizacji z Windows 7 do 10 to jest jakas kipina i plucie w twarz użytkowników. Paski postępu w liczbie siedmiu każdy od 0 do 100 procent, a przy drugim napis "Za chwilę wszystko będzie gotowe!". Ta chwila trwa kilkanaście minut poczym napis znika i następuje kilkadziesiąt minut kolejnych progressbarów które nie mówią nic co się dzieje. Ja prd. Nie da się zrobić jednego? Na początku, sprawdzani aktualizacji, przetwarzanie aktualizacji restart, sprawdzanie aktualizacji, później nie wiadomo co, później znowu przetwarzanie. 14 procent stoi godzinę, później przeskok na 50 procent i kolejne pół godziny.
@Harmideron robię to drugi raz w ostatnim tygodniu na całkowicie dwóch różnych komputerach i jest to samo. Aktualizuje tym narzędziem Microsoft przez internet.
@serczi: ostatnio instalowałem dziesiątkę na starym laptopie (wcześniej oryginalny Windows 7) i normalnie poszło bez problemu. W zakładce "Aktywacja" masz informację, że "System Windows został aktywowany przy użyciu licencji cyfrowej".
@serczi: Luzik, później Ci ewentualnie w-----e sterowniki od GPU, zainstaluje własne i uzna, że one nie działają więc karta będzie działała na podstawowych
Mirki #pytanie ktoś mi ukradł koło od roweru, tak jedno koło nie wiem co ten s-------n zrobi z jednym kołem ale oby mu ręce zgniły, myślicie że jest sens w ogóle zgłaszać to na policję ? #rower
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link